Kuva: AOP & Lauri Kujanpää

Disneyn Mulanille äänensä antanut Heidi Kyrö salaperäisenä: "Kysymys on ajankohtainen"

11.01.2019 11:15 - Lauri Kujanpää

Kyrö on ollut monessa mukana: Hän on tehnyt musiikkia, tv:tä, radiota ja toiminut myös ääninäyttelijänä esimerkiksi Disneyn Mulan-animaatioissa

Ihastuttava Heidi Kyrö, 41, on yksi Tähdet Tähdet -ohjelman artisteista. Kyrö kertoo Voice.Fi:lle, että on innoissaan paluusta tv-ohjelmien pariin. Myös perhe kannusti Kyröä lähtemään mukaan.

- Minusta on ihana palata tekemään suomalaista musiikkiohjelmaa, joita on mielestäni liian vähän Suomessa. Tämä on tietynlainen kotiinpaluu, sillä 90-luvulla kiersin vain ohjelmasta toiseen. Aviomies sanoi heti, että totta kai lähdet mukaan ja on luvannut kannustaa. Myöskin tytär on ihan täysillä mukana, Kyrö iloitsee.

Kyrö ei ajattele, että kyseisen ohjelman ja live-keikkojen välillä olisi hirveästi eroa.

- Eipä siinä hirveästi eroa ole ja onhan niihin tv-kameroihin tottunut jo. Tähdet Tähdet -ohjelmassa on kuitenkin myös live-yleisö, joten pääsee siinäkin onneksi sitten kontaktiin ihmisten kanssa.

Tähdet Tähdet on massiivinen musiikkiohjelma, jossa 10 artistia kilpailevat keskenään. Kyrö on aloittanut musiikkiuransa jo 90-luvulla ja on myös itse intohimoinen musiikinkuuntelija.

- Olen aina vannonut monipuolisuuden nimeen. Välillä kuuntelen vähän ruotsalaista musiikkia, kuten Veronica Maggiota ja Bo Kaspers Orkesteria. Sitten Jamiroquaita, jos mitään muuta ei keksi - se nimittäin toimii aina. Soittimesta saattaa tulla myös ihan uusia yllätyksiä, kuten esimerkiksi raskasta rokkia. Ehkäpä country on ainoa tyyli, jota en juurikaan kuuntele.

Ääninäyttelijänä Mulan-animaatiossa

Kyrö on ollut monessa mukana: Hän on tehnyt musiikkia, tv:tä, radiota ja toiminut myös ääninäyttelijänä esimerkiksi Disneyn Mulan-animaatioissa. Kyrö kertookin salaperäisesti, että jotain ääninäyttelijämaailmassa tapahtuu tulevaisuudessakin.

- Kysymys on hyvin ajankohtainen, mutta en ehkä vielä voi sanoa asiasta sen enempää. Sanotaanko kuitenkin näin, että Mulan ei ole kadonnut mihinkään, Kyrö hymähtää.

Kevät artistilla menee lähinnä Tähdet Tähdet -ohjelman parissa.

- Teen nyt radiotyötä ja sitten kevät täyttyy kokonaan tästä ohjelmasta. On ihana saada elää pelkästään artistin arkea ja luulen, että tämä produktio työllistää kyllä sen verran, että elämään ei muuta mahdu, Kyrö kertoo ja lisää:

- Eikä tarvitsekaan mahtua. Laulaja on laulaja aina ja ikuisesti, 24/7!

Uutta musiikkiakin voidaan Kyröltä odottaa lähiaikoina.

- Edellinen single Hienot päivät tuli elokuussa. Luulen, että alkuvuoden aikana tullaan kuulemaan jotain ja sitten ehkäpä tämän ohjelman takia loppuvuodestakin olisi hyvä julkaista musiikkia.

Iskelmä, Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Raptori-Ismo tuomariksi Tähdet, Tähdet -ohjelmaan: "Odotan kasvutarinoita"

Lue myös: Toni Wirtanen Jannika B:n Tähdet, tähdet -matkasta: "Ihailen hänen lahjakkuuttaan"

Kilpailut

Uusimmat