Kuva: Emmi Moilanen

Antti Tuiskun isällä liikuttava reaktio poikansa kohualbumiin - "Olen tosi kiitollinen"

07.02.2020 16:15 - Iiro Myllymäki

Antti Tuiskun uusi albumi on kerännyt ylistystä.

Antti Tuisku, 35, on tänään perjantaina julkaissut uuden studioalbuminsa Valittu kansa. Uskontoteemainen albumi poikkeaa sanomaltaan selkeästi Tuiskun aiemmista albumikokonaisuuksista. Jo ensimmäinen single Valittu kansa herätti reaktioita voimakkaasti puolesta ja vastaan. Miestä on syytetty kommenteissa uskonnon rienaamisesta - niin railakkaasti Valitun kansan musiikkivideo kohtelee kristinuskon keskeistä kuvastoa.

Ensimmäiset levyarviot ovat olleet suorastaan ylistäviä. Helsingin Sanomissa albumille annettiin täydet viisi tähteä, ja Rumba oli antanut pisteiksi 9,8 kymmenestä. Yhden tärkeimmistä palautteista Tuisku sai kuitenkin aivan muualta - kotoaan Rovaniemeltä.

Tuisku kertoo Iskelmän Iltapäivän haastattelussa, että hänen isänsä oli kuunnellut albumin ensimmäistä kertaa ollessaan lenkillä Tuiskun koiran kanssa.

- Isä laittoi heti aamulla viestiä, että ”poikani, mitä olet mennyt tekemään, tämä on aivan huikea”. Tämä on minun yhdestoista albumini, ja olen 16 vuotta tehnyt näitä hommia, ja en ole ennen tuollaista palautetta saanut. Olen tosi kiitollinen, Tuisku sanoo Satu Kotosen haastattelussa.

Alta voit katsoa Valittu kansa -singlen musiikkivideon. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: HS: Antti Tuiskun baari-ilta lähti käsistä Espanjassa - "Paikalle kutsuttiin poliisit"

Lue myös: Kovakuntoinen Antti Tuisku vetää kevyimmillään 6 treeniä viikossa: "Ikään kuin näkymätöntä työtä"

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat