Kuva: AJ Savolainen

Suomalainen suosikkiyhtye soittaa tänään koronavapaan keikan tyhjälle yleisölle - mistä on kyse?

14.03.2020 11:45 - Henna Koste

Vesterinen yhtyeineen haluaa tarjota turvallisen keikan faneilleen.

Koronan vaikutukset ovat näkyneet valitettavan paljon myös suomalaisessa musiikkibisneksessä. Moni on tuntenut vastuunsa artistina, ja lähes kaikki ovat olosuhteiden pakostakin joutuneet perumaan ja siirtämään keikkojaan.

Vesterinen Yhtyeineen -orkesterin oli määrä päättää yli vuoden mittaiseksi venynyt Faaraoiden aika -levykiertue tänä viikonloppuna loppuunmyydyille Tampereen Olympian ja Helsingin Korjaamon keikoille. Vaikka keikat on siirretty kesäkuulle, haluaa kymmenhenkinen yhtye kuitenkin päättää kiertueen juhlallisesti siten, että kaikki voivat osallistua siihen turvallisesti. Bändi soittaa tänään Korjaamon keikan suunnitellusti, mutta tyhjälle katsomolle. Keikka striimataan illalla kello 20.55 alkaen suorana yhtyeen Facebook-sivulle, jossa jokainen halukas pääsee nauttimaan konsertista koronavapaasti.

Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut urallaan kuusi studioalbumia, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn. Tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä, Mitä tapahtui Hokkasen Timolle? ja Onnellinen mies.

Tero Vesterinen kertoi aiemmin Voice.fi:lle haastattelussa, kuinka päätyi vahingossa laulajan uralle. Lue koko juttu täältä

Lue myös: Duudson-Jarno vetoaa ihmisiin wc-paperi-päivityksellään: "Huolehditaan hulluina aikoina toisistamme"

Kilpailut

Uusimmat