Kuva: Emmi Moilanen

Anna Puu paljasti hauskan faktan keikkojensa settilistoista: "Melan kolinaa"

29.04.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Anna Puun keikkojen settilistoissa yksi kappale on saanut luovan, uuden nimen.

Laulaja Anna Puu, 38, on kirjoittanut Instagramiin tekstin, jossa hän tekee pienen mutta sitäkin huvittavamman paljastuksen keikkojensa settilistoista. Monesti artisteilla on tapana kirjoittaa keikoilla esitettävät biisit järjestyksessään paperille, ja paperilappuja teipataan lattiaan laulajan ja bändin jäsenten nähtäville. Joskus syystä tai toisesta biisien nimet kirjoitetaan lyhennettyinä tai muokattuina versioina näille lapuille.

Näin on Anna Puun ensimmäiseltä albumilta löytyvän Melankolian riemut -kappaleen kohdalla. Anna Puu paljastaa, että kyseinen kappale löytyy keikkasettilistoilta muodossa ”Melan kolina”.

Tämän kertomiseen johdatteli se, kun Puu muisteli The Smashing Pumpkinsin albumia Mellon Collie and the Infinite Sadness, joka oli hänen lempilevyjään 14-vuotiaana.

”En tänä päivänäkään tiedä mitä tuo Mellon Collie tarkoittaa vaan ajattelen sen vain olevan vaihtoehtoinen tapa kirjoittaa "Melancholy" eli melankolia”, Puu kirjoittaa.

Kirjoituksen yhteydessä nainen on jakanut kauniin selfien itsestään. Pääset katsomaan päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Anna Puu ja Kerttu Rissanen poimivat itselleen rentouttavan ajanvietteen - oletko kokeillut?

Lue myös: Anna Puu The Voice of Finlandin varjopuolesta: "Kilpailijat ovat ihan p*skana"

Kilpailut

Uusimmat