Kuva: Handout

Eroman tuoreella musiikkivideolla kuullaan yli 100 laulajaa - katso

18.06.2020 12:45 - Reija Saarinen

Kolmesataa-kappaleen juhlaversion musiikkivideo julkaistiin tänään.

Eroma julkaisi 12. kesäkuuta juhlaversion ja musiikkivideon debyyttisinglestään Kolmesataa. Idea syntyi alkuvuodesta, kun artisti havahtui siihen että hänen ensimmäinen singlensä tulee saavuttamaan kolmesataatuhatta striimiä. Eroma halusi juhlistaa sitä kuulijoidensa kanssa kutsumalla heidät mukaan laulamaan.

Kolmesataa on rohkea tarina selviytymisestä. Kappale kertoo tilanteesta, jossa Eroma itse oli joitain vuosia sitten, kun elämä tuntui täysin lohduttomalta. Kappaleen alkuperäinen versio julkaistiin vuonna 2018. Osallistujamäärä yllätti artistin – juhlaversiossa laulajia on mukana huimat 100! 100

- Mökkistudion ikkunat helisivät satapäisen kuoron laulaessa sanoja, jotka olin kirjoittanut elämäni suurimmasta käännekohdasta. Se oli aika pysäyttävä hetki – mulla oli kone täynnä toinen toistaan liikuttavampia videoita kappaleestani. En välttynyt itkuilta tälläkään kertaa. Ajattelin, että tämä versio on pakko julkaista myös digitaalisessa muodossa, Eroma jatkaa.

Artistille on edelleen tärkeää puhua Kolmesataa-kappaleen sanomasta. Myös moni kuulijoista sanoi osallistuneensa sen takia, että kappaleen sanoma oli heille tärkeä. Etenkin koronan pakottama eristysaika voi olla yksinäisille hengenvaarallista.

Musiikkivideon on tehnyt Anton Varho ja pääset katsomaan sen alta.

Lue myös: Kun tuttu ja turvallinen katoaa - Eroman uutuuskappale pureutuu pitkän parisuhteen päättymiseen

Kilpailut

Uusimmat