Arttu Wiskari palkittiin vuoden miesartistina Iskelmä Gaalassa: "Tuntuu mukavalta joskus voittaa"

12.02.2021 20:22 - Reija Saarinen

Wiskari teki läpimurtonsa vuonna 2010.

Arttu Wiskari, 36, valittiin Iskelmä Gaalassa vuoden miesartistiksi. Vuonna 2010 läpimurtonsa Mökkitie-kappaleella tehnyt Wiskari yllättyi voitostaan ja kiitteli puheessaan monia tahoja. 

- Kiitos paljon tästä palkinnosta, tämä oli todellinen yllätys. Haluan kiittää ensimmäisenä Mökkitie Recordsia, meidän tiimiä, hienoa työtä ollaan tehty. Kiitos myös Warner Musicille siitä, että saan tehdä tällaista musiikkia, mitä mä teen.

- Tiedän, että tämän palkinnon on äänestänyt yleisö, joten erittäin suuri kiitos Iskelmän kuuntelijoille ja kaikille äänestäneille. Tuntuu mukavalta joskus voittaa jotain, Wiskari toteaa. 

Urallaan Wiskari on tehnyt lukuisia hittibiisejä, kuten Meidän biisi, Tässäkö tää oli sekä Suomen muotoisen pilven alla. 

Wiskari on aiemmin kertonut Voice.fi:n haastattelussa, että Suomen muotoisen pilven alla -levyn sanoituksista osa tuli miehen omasta elämästä, mutta myös esimerkiksi lehtileikkeistä ja mielikuvituksista. Tärkeintä on hyvä tarina.

Työvaiheessa kappaleita on myös jäänyt muhimaan pöytälaatikkoon. 

- Biisejä on kyllä aika paljon pöytälaatikossa, Wiskari nauraa ja jatkaa: Ehkä jopa sata? Monet niistä jäävät kuitenkin muhimaan ja saattavat nousta myöhemmin sitten käsittelyyn. Kappaleet tarvitsevat joskus aikaa, että ne löytävät oikean muotonsa.

Vuoden miesartisti -kategoriassa ehdolla olivat tänä vuonna myös Antti Ketonen, Reino Nordin, Ressu Redford sekä Stig.

Wiskarin kiitospuheen pääset katsomaan yläpuolelta. 

Lue myös: Arttu Wiskari jatkaa jättihittinsä tarinaa - pöytälaatikossa lojuu "jopa sata" biisiä

Lue myös: Arttu Wiskari ei niele hittinsä saamaa kritiikkiä: "Ei mitään tekemistä plagioinnin kanssa"

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat