Suvi Teräsniska voitti Pro Iskelmä -palkinnon - "Laulamista minulla on ikävä"

12.02.2021 19:34 - Roy Kokkonen

Iskelmän toimitus valitsi Suvi Teräsniskan Pro Iskelmä -palkinnon saajaksi.

Laulaja Suvi Teräsniska, 31,  palkittiin Pro Iskelmä -palkinnolla Iskelmä Gaalassa. Kyseisen palkinnon on päättänyt Iskelmän toimituksesta koostuva raati.

Teräsniska on koko Pro Iskelmä -palkinnon historian nuorin taiteilija. Hän on reilun kymmenen vuoden aikana myynyt puoli miljoonaa albumia, saanut kymmenen kultalevyä, sekä saanut tuplaplatinaa. 

– Tämä upea ja rakastettava artisti on rautaisella ja tinkimättömällä ammattitaidollaan, vastustamattomalla ja väsymättömällä innollaan ja energisellä olemuksellaan yksi suomalaisen nykyiskelmäkulttuurin suurista edistäjistä ja uudistajista, ylisti palkinnon jakanut Hannu Aholaita.

Teräsniska lähetti kiitospuheessaan terveiset Oulusta. 

– Tuntuu ihan uskomattomalta olla tässä! Muistan viime vuoden gaalasta Kaija Koon puheesta sen, että Kaija sanoi, että on ihanaa, että hänen matkansa saa vielä jatkua. Kun mulla on sellainen olo, että onko matkani edes alkanut. Vaikka onhan se. Ja siinä matkan varrella on sattunut vaikka mitä, Teräsniska sanoi kiitospuheessaan.

– On ihan huikeeta huomata, että sen keikkasetin jokaikinen biisi on saanut soida Iskelmällä. Se on ihan mieletön tunne.

Laulaja antoi vuolaat kiitokset tukijoukoille sekä luonnollisesti faneilleen.

– Laulamista minulla on todellakin ikävä. Viime vuosi oli aika erikoinen, ja kukaan meistä ei voi oikein tietää, minkälainen tästä vuodesta oikein tulee. Mutta pidetään kaikki mielessä se, että valoa näkyy jo tunnelin päässä. Pysytellään valon puolella.

Voit katsoa koko kiitospuheen ylhäältä.

Tänä vuonna Iskelmä Gaala toteutetaan livelähetyksenä Tampere-talosta.

Tapahtumassa palkitaan yleisöäänestyksen perusteella vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas/läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden iskelmä. Lisäksi tilaisuudessa luovutetaan Iskelmän toimituksesta koostuvan raadin jakama Pro Iskelmä -palkinto sekä Teoston myöntämä Vuoden musiikintekijä-palkinto.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Suvi Teräsniska somepostauksestaan, joka keräsi suurimman palautevyöryn: "Jengi oli, että 'Mitä?!'"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat