Kuva: Handout

Haloo Helsinki tekee odotetun paluun lavoille jo tällä viikolla - "Tunteet ovat varmasti pinnassa"

17.02.2021 12:45 - Iiro Myllymäki

Yhtye esiintyy Uuden musiikin kilpailun finaalissa.

Haloo Helsinki tekee kauan odotetun paluun livelavoille tämän viikon lauantaina 20. helmikuuta. Yhtye nousee lavalle Uuden musiikin kilpailun finaalissa. Asiasta kertoo UMK sosiaalisen median tileillään. Kyseessä on bändin ensimmäinen esiintyminen kahden ja puolen vuoden tauon jälkeen.

Me vietettiin Haloon kanssa koko vuosi 2020 studiossa äänittäen tulevaa seitsemättä albumiamme. Iloksemme voimme kertoa kaikille faneille, että sen lisäksi että levy on lähes valmis, niin esiinnymme ensimmäistä kertaa livenä kahteen ja puoleen vuoteen UMK:n finaalissa. Tätä hetkeä on odotettu meidän leirissä tosi paljon. Tunteet ovat varmasti pinnassa koko porukalla tuolla keikalla!” yhtye kertoo tiedotteessa.

Jos julkaisu ei näy, klikkaa tästä.

Haloo Helsinki julkaisi seuraavaa albumiaan ennakoivan Lady Domina -singlen viime lokakuussa. Sopivasti juuri ennen UMK-finaalia perjantaina yhtyeeltä julkaistaan uusi single Piilotan mun kyyneleet.

UMK-finaalissa nähdään myös muita kovan luokan esiintyjiä. Koko show’n avaa Antti Tuiskun ja Erika Vikmanin yhteisesiintyminen. Antti Tuisku myös juontaa lähetyksen.

UMK-finaalissa päätetään, mikä artisti lähtee edustamaan Suomea Rotterdamin Euroviisuihin. Pääset lukemaan arviomme jokaisesta kilpailukappaleesta tästä artikkelista.

Lue myös: Antti Tuisku juontaa UMK-finaalin, luvassa myös kaksi näyttävää esitystä: 'Tällaista ei ole nähty'

Lue myös: Haloo Helsingin uutuuskappale sai näyttävän musiikkivideon - katso

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat