Kuva: Toni Lund

Iskelmä Gaala järjestetään suurempana kuin koskaan - uusi tapahtumapaikka takaa areenakoon bileet

24.09.2021 09:00 - Reija Saarinen

Iskelmä Gaalaa juhlitaan Tampereella 18. helmikuuta 2022.

Iskelmä Gaala järjestetään vuonna 2022 suurempana kuin koskaan. Ensi vuonna gaalaa juhlitaan nimittäin upouudella UROS LIVE -areenalla perjantaina 18. helmikuuta 2022. 

Vuodesta 2007 saakka tapahtumat on toteutettu Tampere-talon Isossa salissa. Tapahtumapaikan muutoksen myötä bileetkin kasvavat areenakokoon. 

- Iskelmä Gaala on lunastanut paikkansa yhtenä kotimaisen musiikkikulttuurin merkittävimmistä tapahtumista. Sen ainutlaatuinen luonne koko kansan tapahtumana poikkeaa perinteisten gaalojen kutsuvieraspönötyksestä. Yleisö äänestää voittajat ja on katsomon eturivissä jännittämässä ja kannustamassa huippuartisteja. Tuomme tapahtuman uuteen, uljaaseen ympäristöön ja lupaamme julkaista syksyn aikana kaikkien aikojen kovimman artistikattauksen, josta ensimmäisiä huippumaistiaisia on tarjolla tiistaina.

- On mahtavaa tuoda tapahtuma yhteen maailman moderneimmista areenoista ja päästä jatkamaan tapahtuman tuotannollista yhteistyötä Tampere-talon kanssa, jonka ammattitaitoinen henkilökunta on vastannut gaalan teknisestä toteutuksesta jo viidentoista vuoden ajan, kertoo Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala.

Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas-/läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye, vuoden viihdyttäjä ja vuoden iskelmä.

Voittajat valitsee yleisö. Tammikuussa Iskelmän kotisivuilla käynnistyy tuttuun tapaan vuosiäänestys, johon palkinnot perustuvat. 

Ensimmäiset gaala-artistit julkistetaan ensi tiistaina 28. syyskuuta klo 9. Lipunmyynti käynnistyy Lippu.fi:ssä perjantaina 1.lokakuuta 2021 klo 9.

Lue myös: "Mieluummin lopettaisin urani" - Arttu Wiskari ei halua muuttua, vaan olla oma itsensä

Lue myös: Behm putsasi pöydän, nappasi myös vuoden iskelmä -palkinnon: "Tää oli mun eka biisi!"

Lue myös: Behmin debyyttialbumi palkittiin vuoden albumina Iskelmä Gaalassa - "Ehkä merkittävin palkinto"

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat