Kuva: AOP

Varsinkin yksi Vain elämää -esitys liikutti Arttu Wiskarin - "Antoi kappaleelle uuden elämän"

04.10.2021 19:15 - Lauri Kujanpää

Arttu Wiskari on yksi syksyn Vain elämää -ohjelman tähdistä. Ensi vuoden alussa laulaja kiertää kattavasti Suomea.

Laulaja Arttu Wiskari, 37, lähtee yhtyeensä kanssa ensi vuoden alussa kattavalle konserttisalikiertueella. Wiskari ja hänen useiden hittikappaleidensa kirjoittaja Janne Rintala odottavat innolla kyseistä keikkarupeamaa.

- Onhan se hienoa. Monelle tämä on normaali asia, mutta minulle se tapahtuu vasta nyt. Kyseessä on uusi juttu, joten teemme todella upean show'n, Wiskari kertoo radiokanava Iskelmän haastattelussa juontaja Satu Kotoselle.

- Jos biisi on hyvä, niin sen voi vetää vaikka leirinuotiolla akustisesti. Uskon, että keksimme hienoja versioita tuolle kiertueelle, Rintala jatkaa.

Wiskari on yksi Vain elämää -ohjelman tähdistä ja miehen jakso nähtiin viime perjantaina. Varsinkin eräs veto kolahti kovasti sekä Wiskariin että Rintalaan. Suvi Teräsniska nimittäin tulkitsi ohjelmassa Wiskarin Tappavan hiljainen rivarinpätkä -kappaleen.

- Se Teräsniskan veto kolahti aika kovaa, Rintala paljastaa.

- Suvi antoi sille biisille uuden elämän. Kyseinen kappale tuotiin väärään aikaan ja se jäi vähälle huomiolle ja asiat eivät menneet niin kuin piti. Nyt Suvi toi antoi sille uuden kodin ja toivottavasti hän kantaa sitä mukanaan, Wiskari kehuu.

Wiskari oli innoissaan Vain elämää -ohjelmasta, sillä hän pääsi ensimmäistä kertaa Satulinnaan.

- Meillä nousi artisien kesken syvä yhteys ja heitettiin vitsiä siitä, että samat vanhat naamat hakemassa uutta nostetta, Wiskari nauraa.

- Se oli hienoa, että pystyimme suhtautumaan siihen noin. Olen todella onnellinen, että sain kokea Satulinnan, sillä viimeksi olin sarjan kuvauksissa Espanjassa. Voin sanoa, että paikan päällä oli todella spesiaali tunne, laulaja kehuu.

Näet Arttu Wiskari - Suomen muotoinen kiertue -konserttisalikiertueen keikkapäivämäärät alta. Jos julkaisu ei toimi, paina tästä.

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Arttu Wiskari laittoi korkin kiinni - 8 kuukaudessa huima muodonmuutos, katso pysäyttävä kuvapari

Lue myös: Arttu Wiskari muistelee huvittavaa sattumusta lapsuuden luokkaretkellä: "Jäin sinne sitten yksin"

Kilpailut

Uusimmat