Kuva: AOP

Robin Packalen muistelee uransa alkuaikoja - "Ajattelin, että tästä voi tullakin jotain"

28.08.2022 17:15 - Lauri Kujanpää

Packalen aloitti muusikon uransa ollessaan vasta 13-vuotias. Veri veti lavalle ja palo musiikkia kohtaan oli kova jo lapsena.

Laulaja Robin Packalen, 24, on ollut julkisuudessa kymmenen vuotta, suomenkielinen musiikki jäi vuonna 2017 ja nyt mies valmistelee toista englanninkielistä albumiaan.

Millainen Packalen olisi, jos julkisuus ei olisi ollut niin pitkään mukana?

- Olen monesti miettinyt, että miten idiootilta näyttäisin esimerkiksi yöelämässä, jos olisin elänyt eri tavalla. Luulen, että nykyään kaduttaisi useampi asia, jos ei miettisi sitä, että joku saattaisi levittää tästä tietoa, Packalen kertoo Sadun sunnuntaiveras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle

Ystävätkin ymmärtävät sen, että tempaukset voivat tulla esille.

- Uskon, että he eivät ota asiaa [julkisuutta] huomioon, kun olemme yhdessä, mutta eiköhän kaikki tajua sen, että jotain voi levitä julkisuuteen, jos teemme jotain tyhmää, mies jatkaa.

Packalen tunnetaan muun muassa hiteistään Frontside Ollie, Boom Kah, Me tehtiin tää ja Kesärenkaat. Packalen aloitti muusikon uransa ollessaan vasta 13-vuotias. Veri veti lavalle ja palo musiikkia kohtaan oli kova jo lapsena.

- Joskus vuonna 2008 etsimme äidin kanssa laulutunteja, mutta päädyinkin laulukilpailuun, jonka voitin. Tuon jälkeen lavalle pääseminen on ollut tärkeää ja sitä ajatteli, että tästä voi tullakin jotain. Onneksi joku huomasi sen ilon ja palon ja pääsin eteenpäin, Packalen sanoo.

FOX-kanavalla nähdään miehen debyytti oman ohjelman merkeissä. Robin - täydellinen ilta on ohjelma, jossa Packalen kutsuu Suomen mielenkiintoisimmat vieraat luokseen viettämään yhdessä ikimuistoista iltaa kokaten, syöden ja keskustellen.

- Tässä on tullut tehtyä musiikkia kauan, joten oma ohjelma jännitti minua ajatuksena niin paljon, että siihen oli pakko tarttua. En ole koskaan toiminut juontajana, mutta se meni hienosti ja se on todella aito ja upea ohjelma. Suosittelen sitä kaikille.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta. Haastattelussa kuullaan muun muassa kommentteja Packalenin lähipiiristä.

Lue myös: Robin Packalen saa oman tv-ohjelman: "Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää"

Lue myös: Robin Packalen ei aina käytä brändinsä mukaisia erivärisiä kenkiä - syy hyvin yksinkertainen

Kilpailut

Uusimmat