Hietalahti tähdittää nyt Karuselli-nimistä sarjaa, jossa nähdään kohtaus Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmasta.
Toni Wirtanen palaa Sadun Sunnuntaivieras -ohjelman haastattelussa vuoteen 2003, jolloin hänen henkinen hyvinvointinsa romahti.
Elli Haloo kertoo Sadun sunnuntaivieras -podcastissa, että edes itkukohtaus ei haittaa keikoilla esiintyessä.
Stig tunnetaan humoristisista kappaleistaan, mutta Vain elämää -ohjelmassa muusikko onnistui näyttämään suurelle yleisölle myös toisen puolen itsestään.
Suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi pääsi Teatterikorkeakouluun ensiyrittämällä 18-vuotiaana. Näin kävi, vaikka kaikki olivat kuvailleet sen olevan mahdotonta.
Mira Luodin mielestä ex-kumppanit voivat hyvin jäädä ystäviksi keskenään.
Tuure Boelius on saanut viime vuosina osakseen jättisuosiota.
Ressu Redford täyttää 30. heinäkuuta 60 vuotta.
Tuomari Nurmio julkaisi tänä kesänä uuden Maailman onnellisin kansa -albumin.
Muusikko kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa, että suurin ikäkriisi iski viisi vuotta sitten kesken moottoripyörällä ajelun.
Martti Vainaa & Sallitut aineet -yhtyeen Pelimies oli kaikkialla vuonna 2005.
Vesala pärjäsi kohtuullisesti korona-aikana, mutta monet hänen läheisistään joutuivat todella kiperään paikkaan.
- Jos sosiaalisen median välityksellä teet mitään yhteenvetoja, niin siellä aina tulee jotain sanomista. On sääli, että jotkut eivät pysty katsomaan asioita ilman, että on poliittisia laseja. Ravintolassa kaikki ovat tasa-arvoisia eikä siellä ole taustoilla tai poliittisilla näkemyksillä mitään väliä, Alén sanoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa.
Vintiöt oli 90-luvulla alkanut jättisuosittu sketsisarja, jota Kinnunen ja Edelmann tähdittivät.
Koronapandemia ja sen mukanaan tuomat rajoitukset laittoivat keikkailun jäihin myös Johanna Pakosella. Pakonen kertoo talousahdingostaan Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa.
- Kukaan ei ole yhtään vähempää kuin joku toinen ja kaikki ovat kauniita, ihania ja tasa-arvoisia, Sanni kertoo Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa.