Kuva: AOP

Konsta Hietanen pohdiskelee julkisuuden tuomaa huomiota: "Joku hehkuttaa ja joku haukkuu"

26.03.2022 13:15 - Sanni Seppä

Hietanen kokee tänä päivänä julkisuuden tuoman huomion eri tavalla kuin lapsena.

Konsta Hietanen, 37, tunnetaan niin näyttelijänä, muusikkona kuin entisenä jalkapalloilijanakin. Hän nousi julkisuuteen lapsena vuonna 1994 voitettuaan Tenavatähti-laulukilpailun, ja on sittemmin napannut voiton myös Tähdet tähdet -viihdeohjelmassa vuonna 2020. 

Hietanen pohtii Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa sitä, miten lapsitähteys ja nousu julkisuuteen on vaikuttanut monilahjakkuuden elämään tänä päivänä, ja millaista julkisuus oli silloin lapsen näkökulmasta. 

- Kun käytiin koulua ja käytiin normaalisti treeneissä ja kulki normaalisti bussilla eikä tavallaan mitenkään elänyt erilaista elämää kuin muut, niin kyllä se pysyi aika hyvin näpeissä. Mutta eihän se normaalia ollut. Se, että tunnistetaan, on lapselle erilaista kuin aikuiselle, kun ei saa tavallaan olla rauhassa, Hietanen muistelee juontaja Satu Kotoselle

Vielä teini-iässä tunnistettavuus häiritsi Hietasta, mutta nykyään asiat ovat toisin.

- Nyt se on erilaista, enää se ei häiritse. En olisi ihan ehkä näitä hommia ruvennut tekemään, jos se edelleen hirveästi häiritsisi - ei muuten kannattaisi ehkä ihan Salatuissa Elämissä näytellä tai koittaa tähtiin artistina, Hietanen naurahtaa.

Hietaselle on muodostunut kivijalka julkisuuteen ja viihdebisnekseen jo lapsena. Hän onkin oppinut jo nuoresta asti, että tärkeintä on keskittyä olennaiseen, sillä mielipiteitä ympärillä voi olla monia. 

- Tässä on tärkeää keskittyä olennaiseen, koska kaikilla on jakaa sulle omia mielipiteitä. Joku hehkuttaa ja joku haukkuu sua, ja tekee sen aika isosti - sekä sen hehkutuksen, että haukkumisen, artisti kertoo haastattelussa.

Konsta Hietanen kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa myös uudesta kappaleestaan, musiikkiin liittyvistä unelmistaan, Salatuista Elämistä, sekä perhe-elämästään ja lasten kasvattamisesta.  

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai Podplaysta. 

Voice.fi, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Behmin keikkojen välispiikit ovat tulleet sokkina osalle yleisöstä - "Keikoilla saan olla oma itseni"

Lue myös: Lauri Ylönen on ottanut hiljattain elämänsä ensimmäiset laulutunnit - "On petraamisen varaa"

Kilpailut

Uusimmat