Kuva: Iskelmä

Bess pääsi tapaamaan Abba-legendan, poseeraavat yhteiskuvassa - Björn Ulvaeus heitti euroviisuvitsin

15.03.2023 17:45 - Iiro Myllymäki

Bess jutteli Abba-tähden kanssa muun muassa biisien kirjoittamisesta.

Artisti Bess kertoo Instagramissa päässeensä tapaamaan todellisen musiikkilegendan. Nainen poseeraa yhteiskuvassa Abbasta tutun Björn Ulvaeusin kanssa. Bess kertoo päivityksessä, mistä kaksikko jutteli.

”Puhuttiin co-writingista ja siitä, kuinka yhdessä tekemisen voima on valtava. Hän kertoi kirjoittaneensa koko elämänsä pääasiassa co-writeja”, Bess kirjoittaa.

Co-writingilla tarkoitetaan kappaleiden kirjoittamista yhdessä muiden kanssa. Björn Ulvaeus vastasi Abban kappaleiden kirjoittamisesta yhdessä Benny Anderssonin kanssa.

Björn Ulvaeus on vierailulla Suomessa, missä hän on käynyt ainakin levy-yhtiö Universalin toimistolla. Bess on Universalin artisti.

Bess kertoo, että he puhuivat Ulvaeusin kanssa myös Euroviisuista. Abba edusti Ruotsia vuoden 1974 kisoissa ja voitti Waterloo-kappaleella. Sittemmin Abba nousi valtavaan maailmanmaineeseen. Bess itse pyrki viime vuonna Suomen euroviisuedustajaksi UMK:ssa Ram pam pam -kappaleella. Ulvaeus heitti Bessille vitsin Abban viisuhistoriaan liittyen.

”Sivuttiin myös Euroviisuja ja hän kertoi, että kuulemma viisuista voi tehdä ’ihan hyvän ja pitkän menestyksekkään uran’”, Bess kirjoittaa.

Lopussa Bess vielä toteaa, että Abba-muusikon tapaaminen oli hänelle suuri kunnia.

Koko päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Bess, oikealta nimeltään Essi Launimo, on kovassa nosteessa. Hän voitti helmikuun Emma Gaalassa neljä palkintoa, muun muassa vuoden artisti -kategoriassa.

Lue myös: Emma-palkintoja rohmunnut Bess ja miesystävä Danny kertovat onnellisen parisuhteen salaisuuden

Lue myös: Bessin kuva lävähti yllättäen New Yorkin Times Squaren valotauluun: "Olen sanaton"

Kilpailut

Uusimmat