Kuva: Sasha Vilenius/Universal Music

Nouseva artisti Viivi duetoi JVG:n kanssa menevällä uutuuskappaleella: "Pitkään iso unelma"

19.05.2023 20:15 - Minttu Tikkanen

Tanssittavalla kappaleella on myös tärkeä sanoma.

Viivi on noussut nopeasti tunnetuksi sooloartistiksi pop-musiikin saralla. Uusimmalla kappalelllaan hän duetoi Suomen suosituimman yhtyeen, JVG:n kanssa.

Mitä näil korteil saa? on tanssittava pop-kappale, josta löytyy kuitenkin painokas sanoma. Se on myös toinen lohkaistu single Viivin tulevalta toiselta studioalbumilta, jonka tarkemmasta julkaisuajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Universal Musicin tiedotteessa Viivi eli Viivi Korhonen kertoo haaveilleensa yhteistyöstä JVG:n kanssa jo pitkään. Onneksi myös rap-yhtye oli innoissaan kuullessaan ehdotuksesta ja yhteistyö pääsi syntymään.

”JVG:n kanssa yhteisbiisin tekeminen on ollu mulle pitkään iso unelma. Sen jälkeen ku tää kertsi synty, tuli tosi varma fiilis siitä et tää on nyt se biisi. Onneks JVG oli samaa mieltä ja ne halus lähtee messii! Biisi kertoo itsensä hyväksymisestä maailmassa, joka nykypäivänä kohdistaa meihin jokaiseen suhteettoman suuria odotuksia. Jokainen kelpaa tänne semmosena kun on, ja kaikille on tilaa olla omia ittejään. En malta oottaa et pääsen vetää tätä biisiä kesäfestareilla!”, Viivi kuvailee.

Uutuuskappaleen voit kuunnella alta tai tästä linkistä.

Viivi julkaisi musiikkia ensimmäisen kerran vuonna 2020, mutta nousi lyhyessä ajassa soittolistojen kärkeen. Hän on ollut ehdolla useisiin Emma-palkintoihin ja myös voittanut Vuoden tulokas -palkinnon. Muusikon ensimmäistä albumia, Parisuhdehautausmaata on striimattu yli 40 miljoonaa kertaa. 

Lue myös: Robin Packalenin ja Viivin yhteiskappale rikkoi koko vuosikymmenen ennätyksen: "Biisissä on taikaa"

Lue myös: Isac Elliotin ja Sannin odotettu ja hämmästelty yhteisbiisi julkaistiin

Lue myös: Antti Tuisku julkaisi yhteiskappaleen Käärijän kanssa: "Loimme historian vastuullisimman juomalaulun"

Kilpailut

Uusimmat