Kuva: Marek Sabogal

Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan suurkonsertti nähdään perjantaina - edelliset valtavia menestyksiä

23.11.2023 22:15 - Lauri Kujanpää

Illan aikana kuullaan koskettavia, liikuttavia ja iholle asti yltäviä kappaleita upein tulkinnoin.

Rock-tenori Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka nousevat Nokia Arenan lavalle Kuninkaiden paluu -konsertissa perjantaina 24.11. Vahvojen tulkitsijoiden kolme edellistä Hartwall Areenan konserttia olivat loppuunmyytyjä.

Kaksikko esittää isoja kotimaisia ja kansainvälisiä klassikkobiisejä Marko Hilpon kapellimestaroiman, vaikuttavan orkesterin säestämänä. Taustalla nähdään myös Kuninkaankuoro.

Illan aikana kuullaan koskettavia, liikuttavia ja iholle asti yltäviä kappaleita upein tulkinnoin. Mukana on myös energisen revitteleviä vetoja, joten biisirepertuaari tulee olemaan laaja – yllätyksiä unohtamatta. Musiikillisen annin lisäksi konsertin visuaalisuuteen ja näyttävyyteen on panostettu runsaasti, joten luvassa on maailmanluokan show.

Nokia Arenan konserttiin on vapautunut permannolta istumapaikkoja ja yläkatsomoon on avattu lisää ikärajattomia paikkoja. Lisäksi myyntiin ovat tulleet lisäkatsomot, joten areena tulee olemaan täynnä ja tunnelma sen mukainen. Kaksikon kolme edellistä areenakonserttia ovat olleet loppuunmyytyjä.

Julkisilla liikennevälineillä maksutta konserttiin Konserttilippu on myös lippu Tampereen alueen julkisiin liikennevälineisiin. Matkustusoikeus konserttilipulla on voimassa konserttipäivänä. Se alkaa viisi tuntia ennen konsertin alkua ja päättyy kuusi tuntia konsertin aloitusajankohdan jälkeen. 

Jarkko Ahola tuli tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa. 

Waltteri Torikan debyyttialbumI Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan.

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka - Kuninkaiden paluu

Pe 24.11. Nokia Arena, Kansikatu 3, Tampere

Ovet klo 18.30 (vipit klo 17.00), konsertti klo 20.00

Liput: alkaen 59,90e / kpl

Lipunmyynti: Lippu.fi

Ikäraja: S, anniskelukatsomot K18

Lue myös: Jarkko Ahola oli 17, kun huomasi musaluokassa osaavansa laulaa - hän soitti välittömästi puhelun

Kilpailut

Uusimmat