Kuva: Miikka Varila

Popedan uudeksi laulajaksi nousee tunnettu muusikko

01.01.2024 18:15 - Minttu Tikkanen

Popeda esiintyi viimeisen kerran aiemmalla kokoonpanollaan syyskuussa.

Pate Mustajärven jätettyä viime vuonna Popedan, aloittaa yhtyeen uutena solistina nyt muusikko Olli Herman.

Herman tunnetaan muun muassa Reckless Love -yhtyeestä. Hän on keikkaillut myös kansainvälisesti. Yhtyeen uudeksi solistiksi harkittiin monia nimiä, sekä yhtyeen jäsenille ennestään tuttuja että tuntemattomia henkilöitä.

"Pauli Mustajärven ilmoitettua jäävänsä pois yhtyeestä Ratinan stadionin jälkeisellä pysäkillä, aloin miettimään uutta laulusolistia, jonka kanssa jatkaisin Popedan ilon ja valon sanoman levittämistä jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan. Hämmästyttävintä oli huomata, kuinka paljon sain ’työpaikkahakemuksia’ solistin virkaan. Mukana oli tuttuja ja tuntemattomia solisteja. Lisäksi kaverit ja tuttavat ehdottelivat eri solisteja. Kaikkia ehdokkaita puntaroin ja harkitsin - kunnes kohtalo puuttui peliin”, yhtyeen Costello Hautamäki kommentoi.

Herman itse kertoo olleensa yllättynyt tarjotusta mahdollisuudesta, mutta tarttuneensa siihen empimättä.

”Olo oli sellainen kuin olisi halolla päähän lyöty, eli pöllämystynyt, hieman ehkä hölmistynyt, mutta samaan aikaan myös erittäin otettu ja imarreltu. Ajattelin, ettei tätä puhelua voinut kukaan vielä hetki sitten kuvitella tapahtuvaksi, mutta niin vain kävi, että Costello kysyy minua laulajaksi Popedaan. Ei minulla ollut kuin yksi mahdollinen vastaus antaa: Kyllä, tottakai minä tulen.”

Entinen kokoonpano esiintyi viimeistä kertaa Ratinasta poikki -päätöskeikalla syyskuussa.

Lue myös: Mitä ystävät olivat mieltä Mustajärven päätöksestä jättää Popeda? Artisti kertoo

Lue myös: Pate Mustajärvi kommentoi spekulaatioita hänen ja Popedan jäsenten väleistä - "Paskapuhetta"

Kilpailut

Uusimmat