Kuva: Mikko Räsänen

Näin käy Olli Hermanin Reckless Love -yhtyeen

22.01.2024 08:15 - Sanni Seppä

Yksi Reckless Loven jäsenistä on myös päättänyt jättäytyä bändistä.

Olli Hermanin paljastettiin vuodenvaihteessa olevan Popeda-yhtyeen uusi solisti. Monia on mietityttänyt sen jälkeen Hermanin Reckless Love -yhtyeen tulevaisuus ja nyt bändin kohtalo on selvinnyt somepäivityksen myötä.

Reckless Love aikoo jäädä määrittelemättömän pitkälle tauolle keikkailusta ja uuden musiikin tekemisestä. Syynä on Hermanin uusi pesti Popedan riveissä.   

"Kuten monet teistä jo tietävät, Olli liittyi legendaariseen suomalaiseen rock-yhtyeeseen Popedaan vuoden alussa. Tämä tulee viemään 100 prosenttia Ollin keskittymisestä ja panostuksesta. Tästä syystä ilmoitamme pitävämme toistaiseksi taukoa keikkailusta ja äänittämisestä. Työmme jatkuu, kun aika on oikea", bändi kirjoittaa Instagramissa.

Yhtye kertoo myös rumpali Hessu Maxxin lähteneen bändistä. 

"Ilmoitamme myös, että tiemme ovat eronneet rumpalimme Hessu Maxxin kanssa. Päätöksemme oli molemminpuolinen ja muodostui pitkän ajan kuluessa. Haluamme korostaa, että tämä ei ollut kiireellinen päätös. Kummallakaan puolella ei ole kovia tunteita tai draamaa, sillä me kaikki koemme tämän olevan luonnollinen kehitys bändin sisäisissä suhteissa. Haluamme kiittää Hessua hänen kovasta työstään bändin eteen, kaikesta hauskasta, jota meillä on ollut matkalla, ja kaikista hienoista asioista, joita olemme yhdessä saavuttaneet vuosien varrella. Toivotamme Hessulle kaikkea hyvää hänen tuleviin pyrkimyksiinsä".

"Tulemme takaisin. Aina me tulemme. Rakkautemme teitä kohtaan ei koskaan kuole – koska se on holtitonta rakkautta. Teidän, Olli, Jalle ja Pepe."

Voit katsoa julkaisun alta tai painamalla tästä.

Reckless Love on julkaissut urallaan yhteensä viisi albumia ja heidän tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Monster, Hot ja Night on Fire.

Lue myös: Erityisesti yksi asia Popedassa osoittautui haastavaksi Olli Hermanille - "Samalla ihanaa"

Lue myös: Popedan lopettamisesta uutisoitiin laajalti - nyt Pate Mustajärvi tarkentaa sanomisiaan IS:lle

Kilpailut

Uusimmat