Kuva: Sam Jamsen

Popeda nähdään kesällä ainutlaatuisessa keikkamiljöössä keskellä Helsinkiä

07.03.2024 09:15 - Reija Saarinen

Kyseessä on yhtyeen kesän ainoa pääkaupunkiseudun keikka.

Popeda esiintyy kesän ainoalla pääkaupunkiseudun keikallaan uudessa tapahtumapaikassa Lasipalatsin aukiolla Helsingissä perjantaina 30. elokuuta. Yhtyeen uusi solisti, Olli Herman on innoissaan siitä, että pääsee vetämään kesällä keikan myös omassa kotikaupungissaan. 

- Ilolla, innolla ja ylpeydellä saan nousta Popedan keulilla lavalle myös nykyisillä huudiloillani, eli kotikonnuillani Hesulissa. Popeda saapuu maamme pääkaupungin, Suomen monikulttuurisen sulatusuunin sykkivään ytimeen elokuun lopussa, enkä minä malttaisi odottaa. Lyömme ahjon infernaalisen kuumaksi kesän aikana kiertäen ympäri maata ja Lasipalatsin aukiolla nähdään, kuinka maakuntakulttuurit mansesta stadiin ja aina kieroimpaan savolaisuuteen asti sulautuvat saumattomasti yhteen täydelliseksi rock n roll tulipalloksi, joka räjäyttää tajunnat ikään, sukupuoleen, ihonväriin tai titteliin katsomatta, Herman sanoo tiedotteessa.

Kyseinen konsertti siis avaa Helsingin uuden tapahtumapäivän Lasipalatsin aukion. Keskeisen sijaintinsa vuoksi alue on hyvin saavutettavissa. Alue tulee olemaan myös kokonaan anniskelualuetta, eli tapahtuma on K18.

- Kun kuulin, että Popeda saapuu pitkästä aikaa isolle kirkolle, aloin välittömästi vetämään buutseja jalkaan. Viritin kitarat ja kannoin vahvistimet autoon. Sitten huomasin, että keikka onkin vasta 30.8, joten vielä ehtii soittamaan tätä ennen mittavan kesäkiertueen. Lasipalatsin aukiolla testataan, särkyvätkö Lasipalatsin tai kauppakeskusten ikkunat pelkästään desibelien voimasta, kommentoi Costello Hautamäki.

Lue myös: Erityisesti yksi asia Popedassa osoittautui haastavaksi Olli Hermanille - "Samalla ihanaa"

Lue myös: Mitä ystävät olivat mieltä Mustajärven päätöksestä jättää Popeda? Artisti kertoo

Kilpailut

Uusimmat