Kuva: Laura Kiuru

Rosanna Kulju ja Piritta Hagman rikkovat tabuja uudessa Pimppiheimo-podcastissa - nimi herättänyt reaktioita

02.11.2022 15:45 - Sanni Seppä

Podcastissa rikotaan tabuja, ja puhutaan asioista suoraan ilman pelkoa tai häpeää.

Pimppiheimo on Rosanna Kuljun, 31, ja Piritta Hagmanin, 43, podcast, jossa mikään aihe ei ole tabu ja asioista puhutaan suorempaan kuin koskaan ennen. Podcast haluaa nimensä mukaisesti tarjota yhteisön, jossa kehosta ja mielestä voi puhua ilman pelkoa tai häpeää. Kaksikko on tehnyt aiemminkin podcast-sisältöä yhdessä, sillä Hagman on vieraillut aiemmin Kuljun Grl Gang -podcastissa Pimppi PT nimellä.  

Pimppiheimon ensimmäisessä jaksossa Kulju ja Hagman pohtivat muun muassa sanaa pimppi sekä sitä, onko se sanana vaikea pala nieltäväksi vielä tänä päivänä. Juontajien mielestä pimppi-sana on neutraali ja sopii hyvin podcastin nimeksi, mutta se saattaa aiheuttaa myös kielteisiä reaktioita ihmisissä. 

- Jos se on edelleen tänä päivänä jollekulle vaikea se pimppi-sana, niin silloin me tehdään ihan oikeaa asiaa, Kulju sanoo. 

Hagman yhtyy Kuljun sanoihin, sillä myös hän oli joutunut käymään keskustelua siitä, voiko kyseinen sana olla podcastin otsikossa. Kaksikko oli kuitenkin pitänyt päänsä asian suhteen. Pääosin reaktiot podcastin nimestä ovat olleet parivaljakon mukaan positiivisia, mutta osaa nimi on kuitenkin kummallisesti hihityttänyt. 

- Ihmisten reaktiot ovat olleet ihan priceless. Kun joillekin on sanonut, että podcastin nimeksi tulee "Pimppiheimo", niin mimmit ovat tyyliin tuulettaneet, mutta suurin osa mieshenkilöistä on mennyt vaikeaksi ja alkaneet kikattaa, Kulju kertoo. 

Hagman lisää kuitenkin, että positiivisia reaktioita nimestä on tullut myös miehiltä. 

Podcastin lopusta löytyy myös pimppiheimosto-osio, jossa kaksikko pähkäilee erilaisia kysymyksiä ja dilemmoja, joihin he haluavat kuulla myös kuulijoiden vastauksia ja mielipiteitä. Uusi jakso ilmestyy joka keskiviikko Podplayssa ja Spotifyssa.

Voit kuunnella koko jakson alta, tai Podplaysta. Jaksossa Kulju ja Hagman kertovat myös lisää itsestään sekä paljastavat, mistä podcastin nimi oikein sai alkunsa. 

Pimppiheimo julkaisee uuden jakson joka keskiviikko. (kuva: Laura Kiuru)

Lue myös: Rosanna Kulju kertoo eronneensa: "Olen kiitollinen kaikesta, mitä saatiin yhdessä"

Lue myös: Grl Gang -podcastissa pohditaan hedelmällisyystestin tuovan mielenrauhaa: "Monta vuotta olin huolissani"

Lue myös: Piritta Hagman ja Rosanna Kulju avautuvat kriiseistään - "Mietin, tarjoaako kukaan enää töitä?"

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat