Kuva: Laura Kiuru

Rosanna Kulju ja Piritta Hagman paljastavat Pimppiheimo-podcastissa ihannekumppaniensa piirteet

23.11.2022 18:45 - Sanni Seppä

Kulju ja Hagman vastasivat kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Pimppiheimo-podcastin uudessa jaksossa Piritta Hagman ja Rosanna Kulju vastaavat kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin. Juontajat vastaavat muun muassa kysymyksiin kehonkuvasta, ehkäisymenetelmistä ja ihannekumppaneista. 

Hagman kertookin, että hän arvostaa ihannekumppanissa nykyään hieman eri piirteitä mitä aiemmin.  

- Kommunikaatio on aina ollut minulle tosi tärkeää. Nuorena ehkä arvosti enemmän sitä seksuaalista kemiaa ja vetovoimaa. Koin, ettei sitä pysty kaikkien kanssa saamaan, Hagman kertoo.

Kuitenkin kumppanuus ja ystävyys korostuu ihannekumppania miettiessä.

-Mä oikeasti haluaisin, että se kumppani olisi mun paras ystävä. Se mikä siinä tulee vaativaksi on se, että se olisi oikeasti kiinnostunut musta, että se jaksaisi kuunnella mun jatkuvia löpinöitä, Hagman nauraa.

Hagman sanoo, että hänelle keskusteluyhteys toisen kanssa on todella tärkeää. Kulju puolestaan korostaa myös halua tulla nähdyksi sellaisena kuin on.

- Haluan olla jonkun sellaisen kanssa, joka näkee minut. Niin kuin sellaisena kuin mä oikeasti olen ja näkee niitäkin juttuja, mitä sä et ehkä osaa sanoittaa, tai mitä sä et ehkä näytä, Kulju selittää. 

Kulju kertoo, että hänellä on ystävä, joka on kertonut, että kiireisenkin arjen keskellä kyseinen ystävä haluaa edelleen seikkailla oman kumppaninsa kanssa. Kulju sanoo, että se on myös asia, jonka hän itse haluaa kokea. 

- Kaikestahan sä voit tehdä seikkailun, jos sä haluat. Mulle seikkailu voi olla, että mennään vaikka mäkkärin autokaistalle hakemaan jätskiä, jos siitä tekee seikkailun. Mä oon niin pienistä asioista innostuva, Kulju kertoo.  

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta

Lue myös: Rosanna Kulju kertoo huvittavasta selkkauksestaan seksilelujen suhteen - "Ei v*ttu ihan oikeasti"

Lue myös: Rosanna Kulju avoimena paniikkikohtauksestaan - 'Tuntui, että kuolen'

Lue myös: Rosanna Kulju ja Piritta Hagman rikkovat tabuja uudessa Pimppiheimo-podcastissa - nimi herättänyt reaktioita

Voice.fi, Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat