Kuva: AOP

Miten Cheek suhtautuu faneihinsa? "Ihmisethän eivät tiedä hänestä sitä"

25.10.2023 12:15 - Jenni Tuusjärvi

Bisneksen pehmeä puoli -podcastissa manageri Carla Ahonius muistelee muun muassa työtään menestysartisti Cheekin managerina.

Bisneksen pehmeä puoli -podcastissa Johanna Hautasaari ja Anu Iisakkila keskustelevat bisnesmaailman vaikuttajien kanssa yritysmaailman arvoista ja vieraidensa kokemuksista bisneselämän ytimestä.

Kolmannen tuotantokauden aloitusjaksossa Hautasaaren ja Iisakkilan vieraana on manageri Carla Ahonius, joka on toiminut managerina useille Suomen viihdemaailman tähdille, kuten Jare Tiihoselle, eli Cheekille sekä Jenni Vartiaiselle.

Manageri työskentelee lähellä artistia, joten Ahonius muistuttaa, että kuvitellun artistin mielistelyn sijaan managerin työ on toimia rehellisenä äänitorvena.

- Olen se, joka sanoo silloin kun täytyy, että 'istu alas, nyt menee yli, nyt menee liian lujaa.' Olemme ne, jotka seisovat jarrupolkimen päällä siinä vaiheessa, kun artisti oikeasti uupuu tai väsyy, Ahonius kuvailee työtään managerina.

Kuvassa Carla Ahonius, Johanna Hautasaari ja Anu Iisakkila. (kuva: Carla Ahonius)

Vuodesta 2007 lähtien Cheekin kanssa yhteistyötä tehnyt Ahonius muistelee podcastissa, kuinka Cheek työskenteli päämäärätietoisesti kohti tavoitteitaan. Ensin artisti valloitti Helsingin jäähallin, seuraavaksi Cheekin katse kääntyi kohti Olympiastadionia.

- 'Seuraavaksi me mennään tonne', Ahonius muistelee Cheekin tokaisseen välittömästi jäähallikeikkansa jälkeen.

Näin kävikin. Vuonna 2014 Cheek esiintyi ensimmäisenä suomalaisartistina loppuunmyydyllä Olympiastadionilla.

Ahoniuksen mukaan artisti ei kuitenkaan koskaan unohtanut, kenen käsissä hänen menestyksensä oli. Nimittäin hänen faniensa.

- Hänellä ei ole ikinä kiire pois fanien luota, Ahonius paljastaa.

- Ihmisethän eivät tiedä hänestä sitä, mutta hän ei ikinä sano yhdellekään yhteiskuvalle ei. Hän ei ikinä sano ihmisille, että 'mulla ei oo sulle aikaa', Ahonius jatkaa.

Ahoniuksen mukaan Cheekin lämmin suhtautuminen fanejaan kohtaan on kulkenut mukana läpi artistin uran.

- Hän tiesi sen, että se ihminen, joka tulee pyytämään sen nimmarin, kuvan tai mitä ikinä, mahdollistaa hänelle hänen uransa, manageri summaa.

Voit kuunnella Bisneksen pehmeä puoli -podcastin jakson kokonaisuudessaan alta sekä Podplaysta. Jaksossa Ahonius muun muassa paljastaa, millaisia oppeja hän on menestysartisteilta saanut.

Lue myös: Fanit hieraisivat silmiään, kun sekä Cheekin että Nylon Beatin Spotify-tileille ilmestyi uutta musiikkia

Lue myös: Jare Tiihonen liikuttui kyyneliin lempiartistinsa kuoleman jälkeen - paljastaa omakohtaisen muiston

Lue myös: Puhelu oudosta numerosta avasi Sini Sabotagelle ainutlaatuisen tilaisuuden - 'Cheek vastasi puhelimeen'

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat