Kuva: Fotolia

Mitä miehestä pitää tietää ennen sitoutumista? Isän liikuttava ohje tyttärelleen leviää netissä

26.07.2016 20:45 - Rea Tallgren

Isä on antanut tyttärelleen hyvin yksityiskohtaiset ohjeet, ja niistä onkin jo tykätty lähemmäs 20 000 kertaa.

Inkskinned -nimimerkin kirjoittama teksti siitä, millaisen ohjeen hänen isänsä oli hänelle antanut parisuhteista, leviää parhaillaan netissä. Kirjoituksessa tyttö on kertonut isänsä neuvoneen häntä selvittämään, millaista miehen rinnalla on muulloinkin kuin hyvinä aikoina: 

"Ennen kuin vastaat kosintaan kyllä, selvitä, millainen mies on vihaisena. Selvitä, millainen hän on, kun hän haluaa jotain, ja millainen hän on, kun hän on peloissaan ja kun hän on sairas.

Selvitä, onko hänellä tapana juoda ja jos on, juota hänet humalaan. Niin saat tietää enemmän siitä, millainen ihminen on hän oikeasti on - selvinpäinkin. Selvitä, onko hänellä addiktioita. Selvitä, onko hän valmis laittamaan sinut niiden edelle. 

Et voi muuttaa ihmisiä, lapseni. Jos heidät on rakennettu tietynlaisiksi, ei se kulu pois vuosien varrella. Jos vihaat sitä, miten hän käyttäytyy nyt, vihaat sitä vielä enemmän kahdeksan vuoden päästä. 

Voit rakastaa häntä suunnattoman paljon. Se ei silti muuta sitä asiaa, että kaikki ihmiset eivät ole tarkoitettuja toisilleen."

Mitä mieltä sinä olet isän antamasta neuvosta?

Lue myös: Vastanaineen morsiamen neuvot närkästyttävät netissä: Onnellisen suhteen avain on seksikäs vaimo

Lue myös: Tutkija lataa: Yksi ilme on varma parisuhteen tuho - eron pystyy ennustamaan

Lähde: Poems Porn

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat