Kuva: Fotolia

Pelkäätkö, että kumppanisi yrittää muuttaa sinua? 5 varoitusmerkkiä

13.08.2016 13:15 - Emmi Moilanen

Toistuvat ja pienet vihjailut esimerkiksi ulkonäköön liittyen voi olla merkki siitä, että kumppanisi yrittää muuttaa sinua.

Elite Daily -sivusto listasi varoitusmerkit, jotka kertovat siitä, että kumppanisi luultavasti on tyytymätön sinuun ja haluaa muuttaa olemustasi.

1. Hän kyseenalaistaa ammatinvalintasi

Jos kumppanisi arvostelee intohimojasi, harrastuksiasi tai ammatinvalintaasi, on todennäköistä, että hän ei kunnioita sinua riittävästi ihmisenä. Usein tällainen käytös johtaa vihjailuun jatkokouluttautumisesta tai siihen, että hän alkaa päättää siitä, millä tavalla vietätte yhteistä aikaanne. Lopulta sinua kiinnostavat aktiviteetit hiipuvat taka-alalle kokonaan.

2. Hän vertaa sinua muihin

Kohdatessaan muita ihmisiä, kumppanisi vertaa pukeutumistasi, kampaustasi ja luonnettasi tapaamiensa uusien tuttavuuksien piirteisiin. Pahinta on, jos hän jatkuvasti puhuu entisen seurustelukumppaninsa niistä puolista, joita et koe itseltäsi löytyvän.

3. Hän antaa uhkavaatimuksia

Jos kumppanisi alkaa esittää sinulle uhkavaatimuksia kun haluat viettää iltaa ulkona ystäviesi kesken, on mahdollista, että hän haluaa muuttaa ystäväpiiriäsi – tai jopa eristää sinut heistä.

4. Hän käskee sinun muuttaa tyyliäsi

Kauneus on katsojan silmässä, mutta jos kumppanisi jatkuvasti antaa ymmärtää ettei pidä pukeutumistyylistäsi, kannattaa olla varuillaan. Vaikka kumppanisi haluaisi sinun pukeutuvan seksikkäisiin mekkoihin tai käyttämään enemmän meikkiä kuin yleensä käytät, sinun ei tule pukea päällesi mitään sellaista, jossa tunnet olosi epämukavaksi.

5. Hän on todella kiltti silloin, kun toimit hänen mielensä mukaan

Tällainen käytös on ovela tapa osoittaa, että kumppanisi on tyytyväinen sinun mukautuessaan hänen tahtoonsa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Merkit, jotka kertovat hänen olevan mies eikä poika

Kilpailut

Uusimmat