Liikuttavasta kirjoituksesta nettihitti: "Ota kuvia vaimostasi joka päivä"

13.09.2016 11:15 - Rea Tallgren

Kirjoituksessa muistutetaan, ettei ole mitään väliä, onko vaimolla päällä likainen paita tai ovatko hänen hiuksensa sekaisin. Kuvia kannattaa kuitenkin ottaa.

Facebookissa leviää koskettava kirjoitus siitä, miksi miesten pitäisi käyttää herkemmin kameraa arkisen aherruksen lomassa.

"Hyvä mies, ota se kuva. 

Ei ole mitään väliä, miltä hän näyttää, tai jos hän pyytää, ettet ottaisi kuvaa juuri nyt. Ota se.

Mieti, kuinka monta kuvaa hän ottaa sinusta ja lapsistanne, elämästä, jonka olette rakastaneet. Mutta kun hän on joskus poissa, eivät ne kuvat näytä sitä naista, joka seisoi kameran takana. 

Joten ota se kuva. 

Sotkuiset hiukset, ei meikkiä, vanha, likainen t-paita päällä - millään edellä mainituista ei ole mitään väliä lapsillenne, kun he katsovat noita kuvia, kun heidän äitinsä on poissa. Vain sillä on väliä, että sinä ymmärsit ottaa kuvan, että sinä ymmärsit ikuistaa ne arkisetkin hetket naisen kanssa, jota rakastat. Kukaan ei halua katsella selfieitä vuosikausien ajalta, joten tee sama, mitä hän tekee sinulle; ota hänestä kuvia. 

Ole hänestä ylpeä. Ennen ja jälkeen lapsia. 

Ota se kuva."

Liikuttavasta Muddled Up Mummy -sivustolla julkaistusta kirjoituksesta on tykätty reilussa vuorokaudessa jo yli 2000 kertaa. Koskettava kommentti summaa kirjoituksen tärkeän viestin: 

"Katson videoita lapsistani ajalta, kun he olivat pieniä. Perhejuhlissa kuvatuissa videoissa tärkeintä on ääni; laitan sen aina täysille, jotta kuulen äitini äänen, kun hän kiertää kameran kanssa ympäriinsä ja kommentoi kaikkea näkemäänsä. Kaipaan häntä joka päivä."

Lue koko päivitys tästä.

Lue myös: Kolumni: "Sinun ei kuulu kasvattaa lastani"

Lue myös: 5 pelottavaa syytä, joiden takia lasten kuvia ei kannattaisi koskaan julkaista somessa

Lähde: Muddled Up Mummy -blogi Facebookissa

Kilpailut

Uusimmat