Kuva: Fotolia

Millaiset piirteet tekevät sinusta vastustamattoman? 9 asiaa, jotka eivät liity ulkonäköön

04.07.2017 21:15 - Senja Rapila

Viehättävyys ei ole aina ulkoista, vaan todella monet muut tekijät voivat tehdä henkilöstä vastustamattoman.

Varmasti kaikki ovat joskus huomanneet sen, että sitä on saattanut viehättyä jostain henkilöstä todella paljon, vaikka hän ei olisikaan ulkonäöllisesti omaa tyyppiä. Mikä siinä henkilössä sitten oikeasti viehättää; millaiset piirteet tekevät ihmisestä vastustamattoman ja puoleensavetävän?

Voit lukea Greatist-sivuston listaamat piirteet alapuolelta:

1. Hän on mukava muille

Egoilu ei ole yksinkertaisesti seksikästä. Kaikista puoleensavetävimmät ihmiset eivät nosta itseään esille, eivätkä yritä näyttää olevansa parempia. He tuntevat olonsa mukavaksi omassa kropassaan, ja se itsevarmuus kielii kiltteydestä.

2. Hän tietää oman arvonsa

Viehättävät ihmiset tietävät arvonsa ja sen, mitä he ansaitsevat itselleen. Se voi ilmetä hiljaisena itsevarmuutena, joka ei näy ulospäin muuten kuin niin, että tämän henkilön kanssa on helppo olla, kun hän tietää mitä oikeasti haluaa. 

3. Hän tekee toisen olon mukavaksi

Olet varmastikin joskus huomannut, että joidenkin ihmisten seura tekee olosi välittömästi rennoksi ja omaksi itseksesi, vaikka et olisi heitä koskaan tavannutkaan aiemmin? Vastustamattomat ihmiset antavat sinulle tarpeeksi tilaa olla oma itsesi, mutta heidän välittömyytensä ja persoonansa rohkaisee myös sinua olemaan oma itsesi. He näkevät ihmisistä hyvät puolet ja tuovat ne myös esiin.

4. Hän pysyy erossa draamasta ja negatiivisuudesta

Jokaisella on omat huonot päivänsä, mutta alitajuisesti muita viehättävät ihmiset pysyvät pääsääntöisesti poissa draamailusta, eivätkä halua olla millään tavalla mukana luomassa sitä. He mieluummin keskittyvät onnellisiin ja iloisiin asioihin elämässä, eivätkä vello negatiivisuuden tunteessa.

5. He nostavat muita

Vastustamattomat henkilöt rakastavat antaa kehuja ja jakaa ne kehut, joita he saavat muilta. He ovat ensikädessä auttamassa tai sanomassa kauniita sanoja, jos niille on tarvetta. Vastustamattomat ihmiset haluavat tehdä elämästä nautinnollista ja positiivista kaikille.

6. He eivät kisaile

Viehättävät henkilöt eivät kisaile mistään, vaan he tekevät mieluummin yhteistyötä. Heidän kehonkielensä on ystävällinen ja kutsuva, heidän kanssaan onkin helppo tehdä yhteistyötä.

7. He eivät pelkää olla haavoittuvaisia

Kun kaksi toisilleen ennestään tuntematonta henkilöä kohtaavat, ei keskustelussa välttämättä päästä syvemmälle, koska monet pelkäävät näyttää haavoittuvaisuutensa tuntemattomalle. Viehättävät henkilöt kuitenkin uskaltavat kertoa myös tuntemattomille asioista, jotka tekevät heistä haavoittuvaisia.

Viehättävät henkilöt haluavat tehdä syvemmän ja avoimemman suhteen muiden kanssa.

8. He korostavat vahvuuksiaan

Viehättävät ja vastustamattomat henkilöt keskittyvät ennemmin vahvuuksiinsa sen sijaan, että valittaisivat huonoista ja heikoista puolistaan.

9. He näkevät vaivaa

Viehättävät ihmiset näkevät vaivaa muun muassa sen suhteen, kuinka he esittävät itsensä ensimmäisellä tapaamiskerralla. He tekevät taustatyönsä ennen tapaamista, ja saattavat tuoda pienen lahjan tullessaan ensimmäistä kertaa kylään.

Henkilö ei välttämättä ole suunnitellut asiaa erityisemmin, mutta pieni vaivannäkö huomataan aina, oli se sitten ohimennen kaupasta ostettu kukkakimppu tai suklaalevy. Se rohkaisee myös muita näkemään hieman vaivaa ja yllättämään esimerkiksi ystäviä spontaanisti.

Lähde: Greatist

Lue myös: Onko hän valmis parisuhteeseen kanssasi? 6 paljastavaa merkkiä

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, joihin emme kiinnitä treffeillä tippaakaan huomiota

Lue myös: Katseleeko kumppanisi vastakkaista sukupuolta? Sille on luontainen selitys

Lue myös: Oletko päässyt yli exästäsi? Lue paljastavat merkit

Kilpailut

Uusimmat