Kuva: Fotolia

6 hyvää syytä seurustella koiranomistajan kanssa

04.07.2017 23:15 - Senja Rapila

Jos et omista itse koiraa, tuo koiranomistajan deittailu elämääsi paljon hyviä asioita. Lisäksi, koiraihmiset poikkeavat monin tavoin muista.

Voit lukea Elite Daily -sivuston listaamat asiat alapuolelta.

1. Hän tietää, mitä lojaalius tarkoittaa.

Koiran ehdoton rakkaus on ainutlaatuista. Yksi tärkeimmistä asioista mitä lemmikit voivat meille opettaa on juurikin tämä; ehdoton rakkaus ja se, että on uskollinen kumppanilleen.

2. Hän liikkuu ahkerasti.

Koiraihmiset ovat ahkeria liikkujia, sillä he joutuvat rakkaiden lemmikkiensä kanssa juosta pihalla useaan otteeseen päivässä. Koiran kanssa liikkuminen on myös ihanaa yhteistä tekemistä teille varsinkin kauniina kesä- ja talvipäivinä.

(kuva: Fotolia)

3. Pääset kokemaan uskomattomia hetkiä.

Kiistämättä koirat tekevät ihmiset onnelliseksi. Vaikka niilläkin on hetkensä, kun roskapussin tuhoaminen vaikuttaa hyvältä idealta, riittää koiran katse sulattamaan sydämiä.

Koiran kanssa pienistäkin hetkistä tulee onnellisempia: kun istut sohvalla ja katsot elokuvaa kumppanisi kanssa, saattaa koira tulla työntämään päänsä syliisi tai nuolaista varpaitasi. Ja jos koira jahtaa häntäänsä tai hölmöilee, on sille vaikea olla nauramatta.

Koiranomistajan suhteeseen mukanaan tuoma koira siis takaa takuuvarmasti naurua ja uskomattomia hetkiä elämäänne.

4. Lahjojen ostaminen koiraihmiselle on helppoa.

Koska jos et ole varma siitä mitä hänelle voisi ostaa, lahjakortti lemmikkieläinliikkeeseen on varma valinta. Kumppanisi on takuuvarmasti onnellinen siitä, kun muistit hänen pientä kullannuppuaan.

(kuva: Fotolia)

5. Tiedät aina, kuinka voit piristää häntä.

Kaikilla on välillä huonoja päiviä, mutta koiraihmisen päivää voi piristää helposti jakamalla esimerkiksi suloisia koiravideoita. Kuka voisikaan vastustaa hymyilyä videolle, missä tusina koiranpentua lyllertää?

6. Hän tietää, kuinka toisesta pidetään huolta.

Koiran omistaminen tuo vastuuta, joten voit luottaa siihen, että deittaillessasi koiraihmistä hän tulee pitämään sinusta aina hyvää huolta. Sen lisäksi että hän huolehtii yleisestä hyvinvoinnistasi, hän on todennäköisesti todistanut koiran oksennukset ja pahimmat ripulitaudit, joten hän ei pelästy pieniä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Oletko kissa- vai koiraihminen? Lue, mitä se kertoo sinusta

Lue myös: Tässä ovat koiraihmisen kymmenen käskyä

Lue myös: Tiineenä olevan koiran odotuskuvat ihastuttavat netissä - katso kuvat suloisesta mammakoirasta!

Kilpailut

Uusimmat