Kuva: Fotolia

Ihmiset kertovat: Salaisuudet, joita emme olisi halunneet kuulla

29.07.2017 08:15 - Iiro Myllymäki

Paljastukset uskottomuudesta ja huumeidenkäytöstä voivat olla joillekin liikaa.

Hyvät ihmissuhteet perustuvat avoimuuteen. Elämämme läheisimmille ihmisille pystymme paljastamaan synkkiäkin salaisuuksia. Voiko rehellisyys kuitenkin jossain kohtaa mennä liian pitkälle?

Metro.co.uk on koostanut viisi tosielämän kertomusta salaisuuksista, jotka ihmiset olisivat mielellään jättäneet kuulematta.

Rintaliivien pesemättömyys

”Paras ystäväni pesee rintaliivinsä vain noin neljän kuukauden välein. Hän ei varsinaisesti ottanut asiaa puheeksi, vaan asia tuli esille yleisessä keskustelussa. Hän sanoi, että ei niitä tarvitse pestä useammin. Eikö neljän kuukauden väli ole aika ällöttävää, vai olenko ainoa joka näin ajattelee?”

Jatkuva pettäminen

”Tiesin, että poikaystäväni oli ollut eksälleen uskoton aiemmin. Muutama kuukausi sitten hän kertoi minulle illallisella, että hän oli pettänyt jokaista tyttöystäväänsä paitsi minua. Hän yritti sanoa, että suhteemme on erilainen ja erityinen, mutta minulle tuli ikävä olo. Olemme puhuneet tulevaisuudestamme ja naimisiinmenosta, enkä ole koskaan ennen epäillyt häntä mistään. Nyt minusta tuntuu, että jos jokin menee pieleen, hän vain menisi ja pettäisi minua. Kerroin asiasta ystävälleni ja hän sanoi, että jos hän on pettänyt ennenkin, hän tekee sen uudelleen.”

Suhde naimisissa olevan miehen kanssa

”Ystäväni kertoi, että hänellä oli suhde naimisissa olevan miehen kanssa, vaikka hän onkin erittäin uskonnollinen. Hän oli suhteessa miehen kanssa, koska tämä maksoi hänelle asioita, joihin hänellä ei ollut varaa, kuten uusi lämmityslaitteisto ja luottokorttimaksuja.”

Nenän kaivelu

”Tyttöystäväni myönsi, että hän kaivelee nenäänsä. Kaikkihan sitä tekevät, mutta ei sitä sanota ääneen!”

Kokaiinin käyttäminen

”Tiedän, ettei tämä ole iso asia monelle, mutta ystäväni on alkanut käyttää kokaiinia. Olen hyvin huumevastainen ihminen ja olen alkanut vältellä yhteisiä illanviettoja tämän ystäväni kanssa. Minua huolettaa hänen terveytensä enkä tiedä miten hänellä on siihen varaa. Tämä saa minut epäilemään ystävyyttämme, jos rehellisiä ollaan.”

Lue myös: Miehet paljastavat - salaisuudet, joita en kerro puolisolleni

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat