Kuva: Fotolia

Ihmiset kertovat: Hetki jolloin tajusin, että en rakasta enää

02.08.2017 21:45 - Emmi Moilanen

Kun yhdessä vietetty aika alkaa tuntua samalta kuin kotitöiden parissa puurtamien, on mahdollista että rakkauden liekki on hiipumassa.

Vaikka ajatus elämänmittaisesta rakkaudesta tuntuu äärimmäisen romanttiselta ja tavoittelemisen arvoiselta asialta, on mahdollista, että intohimoisimmankin suhteen liekki sammuu syystä tai toisesta. Asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan ja tällainen hetki voikin jäädä muistiin yllättävän tarkasti.

Elite Daily -sivusto kokosi miesten ja naisten kokemuksia hetkistä, jolloin he tiesivät rakkauden loppuneen. Suomensimme parhaat kertomukset alle.

Yhteinen aika alkoi tuntua rasittavalta

“Halusin kirjaimellisesti tehdä mitä tahansa muuta kuin viettää aikaa kyseisen naisen kanssa tai edes puhua hänelle. Oli oikeastaan aika helppoa kertoa hänelle, että olen lakannut rakastamasta.”

“Kehitin hullun voimakkaita tunteita jotakuta muuta kohtaan!”

”Asioiden tekeminen hänen kanssaan alkoi tuntua kuin kotitöiden puurtamiselta.”

“Meistä oli oikeastaan tullut vain kämppiksiä, jotka satunnaisesti harrastivat seksiä keskenään. Meillä ei ollut enää fyysistä eikä henkistä kiintymystä toisiimme.”

Seksi ei kiinnostanut enää

”Vähäinen innostus nähdä hänet, vain vähäinen kiinnostus seksin harrastamiseen ja pienet ärsytyksen aiheet voimistuivat todella suuriksi.”

”En halunnut enää suudella, halailla tai harrastaa seksiä.”

”Yksi suurimmista tekijöistä minulle on aina ollut se, jos en tunne enää läheisyyttä häntä kohtaan. Jos en tunne enää intohimoa enkä halua harrastaa seksiä kyseisen henkilön kanssa enää, se kertoo kiinnostuksen puutteestani.”

Söpöt piirteet alkoivat ärsyttää

“Kun alkoi tuntua siltä, että hän imee minusta kaiken sielun ja energian. Kun ajatus hänen suudelmastaan sai ällöttymään. Kun hänen pienet oikkunsa, joita ennen pidin söpöinä, muuttuivat äärettömän sietämättömiksi.”

“Kaikki miehen teot, joita ennen pidin viehättävinä, alkoivat ärsyttää minua. Hänen sanomisistaan aina hänen tapaansa naputtaa auton rattia… Asiat, jotka ennen olivat rakastettavia, kääntyivät ärsytyksen aiheiksi. Oletin hänestä aina kaikista pahinta, enkä edes tiedä miksi. Ajattelin hänen muuttuneen, mutta oikeasti taisin vain lakata rakastamasta.”

”Ensin olin epäileväinen, mutta silloin kun ette innostu enää tarpeeksi toistenne näkemisestä, aikaisemmin söpönä pitämäni asiat alkoivat hitaasti muuttua mielettömän ärsyttäviksi. Jossain vaiheessa en vain voinut enää sietää häntä. Eikä tämä edes ollut hänen syynsä, mies oli mahtava poikaystävä. En tiedä mikä minua vaivaa.”

Lue myös: Miksi parisuhteemme epäonnistui? Ihmiset kertovat

Lue myös: Ihmiset kertovat: Kauheimmat tavat, joilla olen tullut torjutuksi

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat