Mies kirjoitti kauniin ylistystekstin vaimonsa kurveille - "Ei ole mitään seksikkäämpää"

05.08.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Kirjoituksessa mies mainitsee muun muassa vaimonsa "tukevat reidet" ja "ison pyllyn".

Sanfranciscolainen kirjailija Robbie Tripp on jakanut Instagram-tilillään suloisen yhteiskuvan vaimonsa Sarah Trippin kanssa. Vaikka kuva onkin kaunis ja täynnä rakkautta, erityisesti nettikansaa on ilahduttanut miehen kaunis kuvateksti. Katso päivitys alta tai tästä linkistä.

Tekstissään mies ylistää vaimonsa kurvikasta kehoa antaumuksella. Hän kirjoittaa aina pitäneensä hieman paksummista tytöistä ja tajunneensa aikuisiällä, miten kapeaa kauneuskäsitystä medialla puolestaan on tapana ihmisille syöttää. Tripp kirjoittaa, että hänelle ei ole olemassa mitään seksikkäämpää kuin hänen oma Sarah-vaimonsa. Mies mainitsee erikseen muun muassa naisen ”tukevat reidet” ja ”ison pyllyn”.

”Hänen muotonsa ja kokonsa eivät päätyisi Cosmopolitanin kanteen, mutta ne ovat päätyneet minun elämääni ja sydämeeni. Ei ole mitään seksikkäämpää kuin nainen, joka on sekä kurvikas että itsevarma”, Tripp kirjoittaa.

Tripp myös muistuttaa kirjoituksessaan muita miehiä siitä, että on mahdollista haluta muunkinlaisia naisia kuin pornotähtiä, bikinimalleja tai leffahahmoja. Naisille hän suuntaa seuraavan muistutuksen:

Älkää koskaan huijatko itseänne ajattelemalla, että teidän pitäisi mahtua tiettyyn muottiin tullaksenne rakastetuiksi ja arvostetuiksi. Tuolla jossain on mies, joka arvostaa sinua juuri sellaisena kuin olet ja joka rakastaa sinua niin kuin minä rakastan Sarahiani.”

Lue myös: Miss Plus Size -Marjaana, 34, häpesi aiemmin pituuttaan - julkaisi naisia voimaannuttavan päivityksen

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat