Kuva: Fotolia

Mitä ihmettä? Ihmiset paljastivat epäonnistuneimmat kosinnat

02.09.2017 17:15 - Katariina Auvinen

Kosinnan kuvittelisi olevan hetki, joka on täynnä rakkautta ja yllätyksellisyyttä.

Kosinta on hetki, jonka toivoisi olevan täynnä rakkautta. Monelle näin on, mutta Insider-julkaisu keräsi epäonnistuneimpia kosintatarinoita lukijoiltaan. Moni on kokenut lievää myötähäpeää kosijaa kohtaan joko tilanteesta tai tämän valitsemasta paikasta. 

"Ystäväni oli tapaillut tyttöystäväänsä neljä vuotta. Nainen oli painostanut häntä naimisiin jo jonkun aikaa. Pari oli ravintolassa, kun ystäväni kosi tyttöystäväänsä. Nainen lähti sanomatta sanaakaan ravintolasta. Seuraavana päivänä nainen kertoi heidän suhteensa olevan loppu, pakkasi laukkunsa ja lähti." 

"Mies, jonka tunsin oli ajamassa tyttöystävänsä kanssa. Kesken ajon mies tyrkkäsi naisen syliin pienen paketin. Nainen katsoi pakettia, jolloin mies käski tämän avata sen. Paketin sisältä paljastui sormus ja mies katsoi naista kysyvästi. Tyttöystävä oli vastannut epäromanttiseen kosintaan myöntävästi." 

"Olin katsomassa urheilumatsia, jonka väliaikana eräs mies oli päättänyt kosia tyttöystäväänsä. Kysymys valaistiin valtavalla taululla, jonka aikana mies laskeutui polvilleen. Koko stadioni huokaili ja oli valmiina taputtamaan, mutta tyttö nyökyttämisen sijaan pudistikin päätään. Koko stadion näki tämän kieltäytymisen." 

"Olimme pölyisessä ja pimeässä luokassa opiskelemassa, kun mies käveli luentosalin eteen ja kosi tyttöystäväänsä. Esitimme kaikki iloista, mutta samaan aikaan mietimme, että mitä ihmettä mies oikein ajattelee. Hän valitsi epäromanttisimman paikan ikinä." 

"Meillä oli valtava riita mieheni kanssa Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä. Huusimme molemmat minkä keuhkoistamme lähti. Tiesin, että mieheni on ostanut jo kauan sitten kihlasormuksen, mutta hän ei ollut kosinut. Halusin naimisiin nyt heti, joten mieheni marssi laatikolle, josta hän otti sormuksen ja kysyi minua naimisiin. Olin lapsellinen, mutta nyt olemme olleet yhdessä kymmenen vuotta." 

Lue myös: Bestman pilasi hääparin suuren päivän - tarina sai nettikansankin raivostumaan

Lähde: Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat