Kuva: Fotolia

Älä anna kipinän hiipua - pidä parisuhde kiinnostavana helppojen vinkkien avulla

07.09.2017 19:15 - Senja Rapila

Muun muassa uusien alusvaatteiden ostaminen voi auttaa palauttamaan kipinän vällyjen väliin.

Voit katsoa Elite Daily -sivuston antamat vinkit alapuolelta.

1. Ihaile itseäsi

Terveen itsensä ihailun ja itserakkauden välillä on suuri kuilu. Se, että olet itsevarma ja pidät itseäsi arvossa, sillä ei ole mitään tekemistä itserakkauden kanssa. Vaikka oletkin parisuhteessa, sinun tulisi silti pukeutua itsellesi ja pitää oma itsenäisyytesi. Laittaudu siis välillä itsesi vuoks, vaikka et näkisikään kumppania koko illan aikana, ja katso itseäsi peilistä. Näe se upea ja tyrmäävä ihminen, joka todellisuudessa olet.

- Kumppanisi on enemmän viehättynyt sinusta silloin, kun näytät hyvältä ja tuoksut hyvältä, verrattuna siihen kun et näytä tai tuoksu hyvältä. Varsinkin pidemmällä ajanjaksolla, parisuhdeasiantuntija April Masini on kertonut.

Kumppanisi arvostaa sitä, että hehkut onnea ja hyvää oloa, sillä silloin se viestittää, että tunnet olosi vieläkin upeaksi.

2. Tavoitelkaa jatkuvasti yhteisiä unelmianne

Jokaisella pariskunnalla tulisi olla asioita, mitä he haluavat saavuttaa yhdessä loppuelämän aikana tai tehdä loppuelämän aikana. Amerikkalaisittain sitä kutsutaan bucket listiksi, eli listaksi asioista, mitä haluaa tehdä ennen kuolemaa.

Jos olette halunneet aina matkustaa Balille tai lähteä puolen vuoden kiertomatkalle, ja olette tehneet jo sen, toistakaa se uudelleen jossain vaiheessa elämää. Haaveet eivät vanhene, vaikka olisittekin toteuttaneet ne jo.

Jos unohdatte ajan myötä yhteiset haaveenne ja tavoitteenne, saattaa se kuihduttaa suhdetta ja ajaa teitä erillenne.

(kuva: Fotolia)

3. Osta itsellesi uusia alusvaatteita

Osta uusia alusvaatteita pelkästään itsesi vuoksi, ei kumppanisi vuoksi. Silloin jos ostat uudet, seksikkäät alusvaatteet itsellesi, tunnet olosi välittömästi seksikkäämmäksi. Ja kumppanisi näkee uudenlaisen itsevarmuuden huokuvan sinusta.

4. Huomioi parisuhde

Jos sinusta alkaa tuntua siltä, että parisuhteesi alkaa hiljalleen hiipua, tee asialle jotain. Älä anna sen hiipua tarkoituksella. Silloin on aika alkaa töihin ja kertoa kumppanille, että aikoo tehdä kaikkensa, että suhteen saa jälleen toimimaan.

Jos huomaat suhteen muuttuvan äkkiä tylsäksi, tee suuria muutoksia varsinkin arkeen. Yllätä rakkaasi tekemällä hänelle hänen lempiruokaansa lounaaksi töihin. Täytä jääkaappi hänen lempiherkuillaan. Jo pienet asiat saattavat auttaa herättämään suhteen eloon.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Eikö kumppanisi tiedä mitä haluaa suhteeltanne? 3 huolestuttavaa merkkiä

Lue myös: Onko kyse vain yksipuolisesta rakkaudesta? 8 sydäntäsärkevää merkkiä siitä, ettei hän pidä sinusta

Kilpailut

Uusimmat