Kuva: Fotolia

Todellinen yllätys! Morsian sai tietää menevänsä naimisiin vuorokauden kuluttua kosinnasta

12.09.2017 09:15 - Katariina Auvinen

Sulhanen oli onnistunut suunnittelemaan häitä salaa jo yhdeksän kuukauden ajan.

Britanniassa asuva Michelle Williams koki todellisen yllätyksen ollessaan lomamatkalla puolisonsa, Scott Williamsin, kanssa Kreikan Santorinilla. Matka sai unohtumattoman käänteen, kun Scott päätti polvistua rakkaansa eteen ja kosia tätä. 

Hyväksyessään kosinnan, Michelle koki vielä suuremman yllätyksen. Häntä ryntäsi onnittelemaan 50 parin hyvää ystävää ja perheenjäsentä. Kävi ilmi, että sulhanen oli salaa järjestellyt parin häitä yhdeksän kuukautta ennen matkaa. 

Tuore kihlapari menisi naimisiin vuorokauden kuluttua kosinnasta. Mies oli huolehtinut juhlapaikasta, kukista ja jopa hääpuvusta edellisten yhdeksän kuukauden aikana. Michelle ei ollut aavistanut mitään. 

-En osannut olla huolissani hääpäivästä. Tiesin, että mieheni on tehnyt hyvää työtä. Sen sijaan liikutun vieläkin, kun muistelen kihlajaispäivää, Michelle kertoo The Sun -julkaisulle. 

Pari oli ollut yhdessä kaksi vuotta ennen kosintaa. Alkujaan matka Santorinille oli tilattu hieman surullisen uutisen vuoksi. Michellen äiti kuoli samoihin aikoihin edellisenä vuonna. Pari oli päättänyt tilata matkan, jotta päivän ikävä leima unohtuisi edes hetkeksi. Morsiamen saattoi alttarille Michellen oma isä. 

-Päivä oli kaikkiaan aivan upea ja täydellinen. En olisi tehnyt mitään toisin. Scott oli järjestänyt kaiken valokuvaajasta lähtien. Hän oli myös askarrellut nimilaput pöytiin pienintä yksityiskohtaa myöten, tuore vaimo ylisti miestään. 

Lue myös: Naisen julkaisema kuva "surkeasta kihlasormuksesta" sai osakseen haukkuryöpyn - kelpaisiko sinulle?

Lähde: The Sun 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat