Kuva: Fotolia

Merkit, joista tiedät hänen sitoutuneen sinuun jo ennen "sitä" keskustelua

09.10.2017 15:45 - Anna Hopi - Luettu 1 622 kertaa

Deittikumppani voi viestiä haluavansa suhteen kanssasi esimerkiksi siten, että hän on helposti tavoitettavissa.

Monen parisuhde kehittyy hitaasti tapailun kautta. Jos olet tapaillut useamman kuukauden kiinnostavaa henkilöä, saatat alkaa miettiä suhteen vakinaistamista. Toisen tunteista voi päätellä jotain jo ennen "sitä" keskustelua, jossa kissa laitetaan pöydälle.

Deittailuekspertti ja avioliittoterapeutti Anita A. Chlipala kertoi Elite Dailylle, milloin deittikumppanin käytös kielii siitä, että tämä on tunnetasolla jo sitoutunut ja syvissä tunteissa.

1. Sinua ei hermostuta

Kun toinen ihminen on todella kiinnostunut sinusta, suhteessa on vähän hermostumista ja ahdistusta. Tunnet olosi varmaksi ja turvalliseksi kyseisen ihmisen seurassa.

2. Hän on helposti tavoitettavissa

Kiinnostuksesta ja sitoutumishalusta kertoo sekin, että deittikumppani näkee sinua mielellään ja on helposti tavoitettavissa. Suhteen alussa voi olla epävarmuutta, mutta jos kuluu viikkoja, ja koet deittailun yksipuoliseksi, voit unohtaa koko tyypin. Kun hän on tosissaan, hän haluaa nähdä sinua - usein.

3. Hän puhuu kanssasi tulevaisuudesta

Pitkästä suhteesta kiinnostunut puhuu kanssasi mielellään tulevaisuudesta ja suunnitteleekin asioita etukäteen. Hän ikäänkuin kutsuu sinua tuleviin perhetapahtumiin tai ehdottelee mahdollisuuksia nähdä ensi kuussa. Hän näyttää tällä tavalla, että toivoo suhteesta jatkuvaa.

4. Hän ei halua nähdä muita ihmisiä

Kun suhde kiinnostaa todella paljon ja ihminen on rakastumassa, hänen mielessään eivät liiku toiset ihmiset. Jos deittikumppanisi ei koskaan puhu toisista vaihtoehdoista, ja näyttää panostavan täysillä deitteihinne, voit olla rauhallisin mielin. Hän saattaa myös suoraan sanoa, ettei aio nähdä muita ihmisiä.

5. Välillenne on muodostunut emotionaalista läheisyyttä

Tunnet, että voit luottaa tähän ihmiseen jo lyhyen tutustumisen jälkeen. Hän kertoo avoimesti tunteistaan ja elämästään. Tuntuu, että tunnet hänet jo hyvin. Välillenne on muodostunut luottamuksellinen side, joka tuntuu vahvalta. Huomaat, että hän uskoutuu myös sinulle.

Lähde: Elite Daily.

Lue myös: Pelkäätkö sitoutumista? 10 asiaa, joihin voit samaistua

Lue myös: Mitä miehestä pitää tietää ennen sitoutumista? Isän liikuttava ohje tyttärelleen leviää netissä

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat