Kuva: Fotolia

Mistä naiset valehtelevat ensitreffeillä todennäköisimmin? 8 asiaa

28.10.2017 08:15 - Iiro Myllymäki

Naisilla on tapana kertoa ensitreffeillä valkoisia valheita muun muassa itsetunnostaan ja liikunnallisuudestaan.

Ensitreffeillä kaikki haluavat antaa parhaan mahdollisen ensivaikutelman treffikumppanille. Tämä saattaa johtaa siihen, että treffeillä päätyy kertomaan valkoisia valheita toiselle osapuolelle. Kirjoitimme jo aiemmin, millaisia valheita miehet todennäköisimmin ensitreffeillä kertovat. Nyt Popsugar kirjoittaa isommista ja pienemmistä valheista, joita naisilla on tapana kertoa ensimmäisillä treffeillä.

1. Sydänsurut

Rankka ero saattaa vaikuttaa mielialaan pitkään. Jos puhe kääntyy ensitreffeillä aiempiin suhteisiin, nainen luultavasti teeskentelee, etteivät aiemmat ihmissuhteet paina hänen mieltään laisinkaan.

2. Fyysinen aktiivisuus

Nykyään kaikkien odotetaan olevan liikunnallisesti aktiivisia. Tämän kulttuurin keskellä nainen saattaa kokea painetta valehdella omaa liikunnallisuuttaan yläkanttiin.

3. Deittailun määrä

Jos treffeillä puhutaan deittailusta ylipäänsä, nainen saattaa lipsauttaa valkoisen valheen omien viimeaikaisten deittailukumppanien määrästä. Jos haluaa vaikuttaa hankalasti tavoiteltavalta, deittailun määrää liioitellaan. Jos taas nainen kammoaa sarjadeittailijan leimaa, hän valehtelee käyneensä harvemmilla treffeillä kuin oikeasti onkaan käynyt.

4. Lomakokemukset

Ulkomaanmatkat on loistava keskustelunaihe treffeillä. Nainen saattaa puhua liioitellen loman kestosta tai hienoudesta vain vaikuttaakseen treffikumppaninsa silmissä mielenkiintoisemmalta.

5. Toisen vanhemman puuttuminen elämästä

Omaa hankalaa perhetaustaa tulee hyvin luultavasti peitelleeksi ensimmäisillä treffeillä. Jos on esimerkiksi erkaantunut toisesta vanhemmastaan, tätä voi olla hankala tuoda esiin ensitreffien jutustelussa. Jos treffikumppanin lopulta havaitsee luottamuksen arvoiseksi, asia kyllä tulee ilmi myöhemmin.

6. Valhe, jonka avulla pääsee treffeiltä pois

Jos treffit eivät suju niin kuin oli toivottu, nainen saattaa lipsauttaa jonkin valheen päästäkseen pois tilanteesta. Tällaisessa tilanteessa treffikumppanille saattaa kertoa, että ystävä kaipaa juuri nyt apua tai että sukulainen on joutunut sairaalaan. Täytyy vain toivoa, että valheen osaa esittää tarpeeksi vakuuttavasti.

7. Itsetunto

Koska ensitreffeillä haluaa antaa itsestään hyvän vaikutelman, nainen tuskin tuo heti kättelyssä esiin omia epävarmuuksiaan. Hän luultavasti syyllistyy antamaan itsestään yli-itsevarman kuvan.

8. Traumaattinen kokemus

Jos taustalla on omassa elämässä jokin suuri traumaattinen kokemus, siitä ei luultavasti halua puhua heti ensitreffeillä. Tällainen voi olla esimerkiksi ystävän kuolema, työpaikan menettäminen tai mielenterveysongelmat. Näistäkin asioista kertominen vaatii taustalleen pidemmän ja luottamuksellisemman suhteen. Jos puhe treffeillä kääntyy elämän hankaliin kokemuksiin, nainen saattaa valehdella elämänsä olleen enemmän ruusuilla tanssimista kuin se todellisuudessa onkaan ollut.

Lue myös: Yleisimmät valheet, joita kumppanille kerrotaan - kuulostaako tutulta?

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat