Kuva: Fotolia

Asiat, jotka ovat tuttuja eron jälkeen deittailun aloittaville - pystytkö samaistumaan?

07.12.2017 20:15 - Senja Rapila

Pitkä parisuhde tai avioliitto - eroaminen on aina oma prosessinsa, eikä deittailun aloittaminen käy välttämättä ensimmäisenä mielessä.

Eron jälkeen kaikki käyvät tietyt vaiheet ja ajatukset läpi, ennen kuin ovat valmiita deittailemaan uudelleen. Voit lukea asiat alapuolelta ja miettiä, pystytkö itse samaistumaan listattuihin kohtiin.

1. Sen jälkeen kun olet parantunut mahdollisista sydänsuruista, on asenteesi parisuhteita kohtaan todella negatiivinen. Mielestäsi parisuhteet ovat turhia ja rakastuneiden pariskuntien näkeminen ällöttää.

2. Vaikka ajatus parisuhteesta ällöttää, et halua kuitenkaan elää selibaatissa.

3. Helpottava tieto on, että voit tapailla ihan ketä haluat, milloin haluat, eikä sen pidä olla vakavaa.

4. Onkohan se hyväkstttävää kertoa ensimmäisillä treffeillä, että on hiljattain eronnut? 

5. Usein eron - varsinkin avioeron - jälkeen monet ystävät järjestävät malttamattomasti sokkotreffejä tai painostavat liittymään deittailusivustoille.

6. Mitä enemmän sinulla on ikää, huomaat, että eron jälkeen sinua ei edes kiinnosta se, mitä mieltä ihmiset ovat sinusta. Et yritä muuttaa enää itseäsi, vaan olet rohkeasti oma itsesi.

7. Eron jälkeen osaat hillitä innostustasi, jos koet tavanneesi potentiaalisen kumppanin. 

8. Ja vaikka olisitkin tavannut potentiaalisen kumppaniehdokkaan, et ole ehkä vielä valmis sitoutumaan. Haluat ensin nähdä, onko hänessä potentiaalia pidempään, ehkä koko loppuelämän kestävään, parisuhteenseen.

9. Vaikka et haluakaan sitoutua kurjan eron jälkeen, tiedät kuitenkin, että olet jo liian vanha peleihin. Saatat pitää aikasi hauskaa, mutta sitten vakavoidut ja tiedät etsiväsi elämänkumppania.

10. Kun lopulta päätät asettua ja löydät "sen oikean", on deittailu yhtä jännittävää kuin aina ennenkin. 

(kuva: Fotolia)

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Rankka ero takana? 5 asiaa, jotka vaikeinkin sydänsuru opettaa

Lue myös: "Halusit olla yhdessä loppuelämän" - miten erota pitkästä suhteesta kunnialla

Kilpailut

Uusimmat