Kuva: Fotolia

Miten rakkauselämäsi muuttuu vuonna 2018? Horoskooppisi paljastaa

31.12.2017 19:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 7 756 kertaa

Vaaka oppii puolustamaan omia tarpeitaan ja kauris oppii elämään hetkessä.

Nyt kun hyvästelemme vuoden 2017, monia kutkuttaa tietää, mitä vuosi 2018 tuo tullessaan. Horoskoopeista voi saada osviittaa tähän. Elite Daily on katsonut tähtikarttoihin ja päätellyt, millaisia muutoksia kunkin horoskooppimerkin rakkauselämä kohtaa alkavana vuonna.

Oinas 21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta

Vuonna 2017 olit suurten tunteiden vallassa, ja lopulta poltit näppisi. Vuonna 2018 rakkauselämäsi on hillitympää, mutta älä anna sen häiritä. Voi tehdä hyvääkin, että et mene tunteissasi yhtä äärimmäisyyksiin kuin sinulla on tapana.

Härkä 20. huhtikuuta - 20. toukokuuta

Vuonna 2018 muutoksia tapahtuu siinä, miten tarpeesi tulevat kuulluiksi suhteessasi. Jos olet pitkässä parisuhteessa, kannattaa hakea uutta kulmaa suhteeseen matkustamalla yhdessä. Jos puolestaan olet sinkku, huomaat tekeväsi vuonna 2018 aktiivisesti töitä löytääksesi rakkauden. 

Kaksonen 21. toukokuuta - 20. kesäkuuta

Huomaat, että olet aiemmin suhteissasi pyrkinyt liikaa mukautumaan toisen osapuolen tarpeisiin ja siinä sivussa kadottanut oman tahtosi. Nyt on muutoksen aika. Tajuat, että rehellisyys omalle itselle on ensisijaisen tärkeää terveessä suhteessa ja huomaat myös, että parisuhteen ylläpitäminen vaatii käytännön tekoja päivästä toiseen.

Rapu 21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta

Rakkauselämäsi pyörteissä huomaat vuonna 2018, miten hankalaa sisäisen rauhan ylläpitäminen voikaan olla. Löydät vastauksen ongelmiisi rehellisyydestä. Alat olla entistä rehellisempi itsellesi omista tunteistasi, ja tämä heijastuu positiivisella tavalla rakkauselämääsi. 

Leijona 23. heinäkuuta - 22. elokuuta

Olet aiemmin ajatellut, että rakkautesi kautta autat muita ihmisiä rakastamaan myös itseään, ja näin olet nähnyt itsesi eräänlaisena pelastavana enkelinä. Vuonna 2018 opit nöyryyttä näissä asioissa ja alat miettiä entistä enemmän, kuinka paljon sinä todella rakastat itse itseäsi.

Neitsyt 23. elokuuta - 22. syyskuuta

Aiemmin elämääsi ovat hallinneet jatkuvat muutokset ja epävakaus. Nyt on toisin, ja pystyt vuonna 2018 rentoutumaan enemmän ja nauttimaan vakaudesta rakkauselämässäsi.

Vaaka 23. syyskuuta - 22. lokakuuta

Aiemmin olet olet päätynyt suhteisiin, jotka ovat muuttuneet liian rutinoituneiksi. Lisäksi olet aiemmin antanut muiden kävellä ylitsesi rakkaussuhteissasi. Vuonna 2018 opettelet puolustamaan itseäsi ja hallitsemaan konfliktitilanteita.

Skorpioni 23. lokakuuta - 22. marraskuuta

Olet tottunut puolustamaan itseäsi pettymyksiltä työntämällä kauemmas ihmiset, jotka osoittavat sinua kohtaan kiintymystä. Vuonna 2018 annat hylätyksi tulemisen pelkosi hallita sinua vähemmän. Vuoden aikana tulet pohtineeksi paljon, mikä on saanut sinut aiemmin pelkäämään sitoutumista.

Jousimies 23. marraskuuta - 19. joulukuuta

Sinulla on tapana pysyä samanlaisessa ihmissuhdestatuksessa pitkään. Mikä ikinä onkaan ollut statuksesi vuonna 2017, se tulee muuttumaan nyt alkavana vuonna. Jos olet sinkku, alat vuonna 2018 vakaasti harkita aloillesi asettumista jonkun kanssa. Jos puolestaan elät parisuhteessa, sen aika tulee päätökseen.

Kauris 20. joulukuuta - 19. tammikuuta

Vuonna 2018 avaudut mahdollisuuksille aivan eri tavalla kuin ennen. Tajuat olleesi aiemmin liian varovainen ja eläneesi tarkkojen suunnitelmien mukaan. Nyt alat elää entistä enemmän hetkessä, ja tämä uusi spontaani asenteesi palkitaan rakkaudessa.

Vesimies 20. tammikuuta - 18. helmikuuta

Aiemmin olet antanut rakkaudelle liikaakin itsestäsi. Vuonna 2018 löydät rennomman lähestymistavan ja huomaat sen toimivan paremmin. Tajuat, että parisuhde ei ole kaikki kaikessa.

Kalat 19. helmikuuta - 20. maaliskuuta

Empaattisuutesi ja lämpimyytesi vuoksi vedät helposti puoleesi haavoittuneita yksilöitä, jotka odottavat sinun toimivan heille jonkinlaisena pelastajana. Tämä rooli on nyt uuvuttanut sinut, ja kaipaat enemmän omaa tilaa romanttisissa suhteissasi. Nyt olisi hyvä aika kokeilla etsiä kumppania jostain, mistä et aiemmin ole etsinyt. Jos et ole vielä harrastanut nettideittailua, nyt on hyvä aika aloittaa.

Lue myös: Horoskooppimerkkisi paljastaa mikä on paras uuden vuoden lupaus juuri sinulle

Lähde: Elite Daily

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat