Kuva: Fotolia

6 hyvää asiaa, jotka vaikeinkin ero sinulle opettaa

10.01.2018 20:15 - Emmi Moilanen - Luettu 483 kertaa

Vaikea ero voi opettaa sinulle paljon itsestäsi. Parisuhteen päättymisen myötä opit tunnistamaan myös sen, ketkä ovat todellisia ystäviäsi.

Parisuhteen päättyminen ei ole maailmanloppu, vaikka se voi aluksi tuntua siltä. Pahimmasta surusta toivuttuaan useimmat huomaavat, että ero on tuonut myös useita hyviä asioita elämään.

YourTango listasi ne positiiviset seikat, jotka eroaminen saa aikaan elämässämme. Käänsimme parhaimmat opetukset alle.

Asiat, jotka vaikeinkin parisuhteen päättyminen opettaa:

1. Parisuhteen päättyminen tarkoittaa sitä, että nyt elämässäsi on tilaa uusille, paremmille asioille.

2. Vaikka olo tuntuu eron hetkellä kamalalta, muista, että on parempi surra päättynyttä suhdetta kuin katua mahdollisuutta, johon et tarttunut. Onnittele itseäsi siitä, että olet ollut rohkea ja annoit rakkaudelle mahdollisuuden.

3. Saat nyt vapaasti nauttia asioista, joista eksäsi ei ehkä pitänyt. Kokkaa juuri sitä ruokaa mitä haluat tai nuku pitkälle iltapäivään saakka, sillä olet vastuussa tekemisistäsi vain itsellesi.

4. Jälkiviisaana saatat saada myös oppitunnin itsestäsi ja omista kehityskohdistasi. On mahdollista, että et olekaan esimerkiksi niin joustava tai sopeutuvainen kuin olet aikaisemmin kuvitellut.

5. Eron hetkellä opit myös tunnistamaan, ketkä ovat todellisia ystäviäsi. Hyvät kaverit eivät hylkää vastoinkäymisten hetkellä, vaan ovat valmiita olemaan tukenasi ja kertomaan lohdutuksen sanoja.

6. Eron myötä opit sen, että kykenet selviämään suuristakin vastoinkäymisistä, vaikka ensin tuntui, että elämäsi on mullistunut pysyvästi.

Lue myös: "Halusit olla yhdessä loppuelämän" - miten erota pitkästä suhteesta kunnialla

Lue myös: Millaista deittailu todellisuudessa on? Armottoman rehelliset vastaukset naurattavat

Lähde: YourTango

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat