Kuva: Shutterstock

Ihmiset kertovat: Kiusallisin asia, joka tapahtui ensimmäisessä parisuhteessani

22.03.2018 11:15 - Emmi Moilanen

Suhteen alkuhuumassa syntyy usein myös kiusallisia tilanteita. Esimerkiksi rakkaudentunnustaminen voi tuottaa yllättäviä vaikeuksia.

Suhteen alkuhuumassa jännityksen tunne voi aiheuttaa monenlaisia kommelluksia. Erityisesti ensimmäisessä parisuhteessa kokemattomuudesta aiheutuneet kiusalliset tilanteet tuovat punan monien poskille vielä vuosikausien jälkeenkin.

Insider sivusto kokosi yhteen Reddit-käyttäjien kokemuksia kiusallisista hetkistä parisuhteessa.

Liian intohimoiset suudelmat

“Kun ensimmäisen kerran suutelin poikaa, olin kahdeksantoistavuotias. Siihen mennessä kaikki käsitykseni suutelusta perustuivat vain televisio-ohjelmiin ja elokuviin. Aloimme muhinoida (julkisesti, opiskelijayhdistyksen tiloissa yliopistolla…) ja päästelin vaikeroivia ääniä, koska luulin, että niin kuuluu tehdä! Luoja, että vihaan itseäni. En voi edes katsoa miestä kohti enää.”

“Koulutanssiaiset. Ensimmäinen suudelma parisuhteessa. Halusin yrittää elokuvista tuttua elettä, jossa intohimoisesti otetaan kumppanin kasvoista kiinni ja vedetään heidät dramaattiseen suudelmaan. Päädyin nuoleskelemaan hänen naamansa siihen pisteeseen, että poika näytti siltä, kuin olisi joutunut suutelemaan sitruunaa. Hän työnsi minut pois, mutta suhtautui tapahtuneeseen kuitenkin mukavasti. Toinen suudelma oli paljon rauhallisempi ja suloisempi.”

Muhinointi silloin, kun samassa huoneessa on myös muita

”Laitoimme peiton suojaksemme ja aloimme pelehtiä, vaikka samassa huoneessa oli muita ihmisiä. Äänet, joita he varmasti kuulivat, voi hyvä luoja sentään.”

Kiusallinen kommentti nolottaa vieläkin

“Emme vielä seurustelleet virallisesti, joten hänen pidellessään kättäni julkisesti, kerroin tyypille, että voimme olla käsikkäin vain viiden sekunnin ajan. Totesin myös, että laskisin ääneen sekunti sekunnilta. Vitsailemme tästä vieläkin ja yhä tunnen häpeän aallon pyyhkäisevän ylitseni.”

Teinipojan paniikkiratkaisu

”Tyttö, johon olin ollut ihastunut päiväkodista saakka, kirjoitti muistikirjani kanteen ”minä rakastan sinua.” Olin neljätoista ja menin niin suunniltani, että kerroin tytön parhaalle ystävälle minun olevan järjestetyssä avioliitossa rapakon toisella puolella asuvan kanssa.”

Rakkaudentunnustuksen välttäminen viimeiseen saakka

“Tämän hetkisen parisuhteeni alkuvaiheessa kumpikaan meistä ei halunnut sanoa ensimmäisenä ”minä rakastan sinua.” Välttääkseni sanomasta sitä, kerran totesin: pidän sinusta niin paljon kuin maailmassa riittää tykkäyksiä.”

Lue myös: Rakkaus ei kestä aina ikuisesti - miehet kertovat rehellisesti, milloin tajusivat tunteidensa kuolleen

Lue myös: Kuinka helppo sinua on rakastaa? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat