Kuva: Shutterstock

Parisuhdeterapeutit paljastavat: Typerimmät parisuhderiidat, joita olemme joutuneet setvimään

11.04.2018 19:45 - Senja Rapila

Unissa tapahtuneet asiat ja lemmikkien liika syöttäminen - kaikki nämä pienetkin asiat voivat viedä suhteen avioeron partaalle.

Välillä parisuhderiidat voivat alkaa pienestäkin asiasta, mutta silti päätyä suuriin mittasuhteisiin. Parisuhdeterapeutit ovat nyt kertoneet Huffington Post -julkaisussa sen, millaisia erikoisia ja "typeriä" parisuhderiitoja he ovat joutuneet ratkomaan työssään.

Voit lukea parisuhdeterapeuttien kertomat asiat alapuolelta.

"Mies tykkäsi syöttää pariskunnan kissalle herkkuja. Hän piti siitä ja uskoi, että se lähentää suhdetta kissan kanssa. Vaimo uskoi, että se on huonoksi kissan terveydelle. Pariskunta ajautui ilmiriitaan ja alkoi jopa harkita avioeroa, mutta kuka olisi silloin saanut kissan? Ehdotin, että he rajoittaisivat kissan herkuttelun tiettyyn namimäärään päivässä. Tämä vaikutti ratkaisevan ongelman."

"Vaimo näki jatkuvasti unta, missä hänen aviomiehensä petti häntä läheisen ystävänsä kanssa. Hänen unensa eivät millään tavalla heijastneet todellisuuteen taikka miehen oikean elämän käytökseen. Nainen syytti miestä siitä, että tämä kohteli häntä niin huonosti, ja että hän teki tällaisia asioita hänen selkänsä takana. Pitkän ajan ja lukemattomien terapiasessioiden jälkeen kävi ilmi, että naisen pahat unet olivat seurausta melatoniiniannoksen suurentamisesta, joka auttoi häntä nukahtamaan nopeammin."

"Useammin kuin kerran olen nähnyt pariskuntia, jotka riitelevät itse riidasta. Eli kuka on aloittanut riidan, luovuttanut sen suhteen nopeammin tai tehnyt sovinnon nopeammin. 'Emme olisi riidelleet, jos et olisi tullut kotiin ärsyyntyneenä.' 'Olin hyvällä tuulella siihen asti kun tulin kotiin, SINÄ olit se joka toit kireän tunnelman välillemme.'"

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Suomalaisnainen joutui mielentilatutkimukseen Vietnamissa - oli ehtona naimisiinmenolle

Lue myös: Miten seurustelun alkuaika eroaa pitkän suhteen arjesta? 5 hulvatonta totuutta

Lue myös: Avioliittoa tulee huoltaa jatkuvasti - 30 neuvoa, joiden avulla saat suhteesi kukoistamaan

Kilpailut

Uusimmat