Kuva: Shutterstock

Onko kumppanisi eksä vielä hänen elämässään? Lue kysymykset, jotka sinun kannattaa kysyä

13.04.2018 20:45 - Senja Rapila - Luettu 1 222 kertaa

Välillä sopuisa ja yhdessä päätetty ero voi johtaa myöhemmin ystävyyteen.

Jos siis kumppanisi on tekemisissä entisten kumppaniensa kanssa, voi se olla ajankohtaista ottaa puheeksi uudessa parisuhteessanne. Varsinkin silloin, jos koet mustasukkaisuuden tunteita, kannattaa puhdistaa ilmaa välillänne.

Millaisia asioita siis kannattaa kysyä kumppaniltaan, jos saa tietää hänen olevan väleissä eksänsä kanssa? Voit lukea Elite Daily -julkaisun listaamat kysymykset alapuolelta.

1. Kuinka pitkä aika erostanne on? 

Yksi tärkeimmistä asioista, joka määrittää kumppanisi ja hänen entisen kumppaninsa suhdetta, on aika. Mitä pidempi aika heidän erostaan on, sitä todennäköisempää on, että he ovat vain hyviä ystäviä. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että rajat ovat tärkein asia suhteessa, jos kumppanillasi tai sinulla on ex elämässään.

2. Oliko eropäätös molemminpuolinen?

Sillä, miten suhde päättyy, on suuri merkitys siihen, voiko suhde jatkua myös ystävyytenä. Riippuen siitä kuka päätti suhteen, toisella osapuolella voi olla vielä tunteita ex-kumppainaan kohtaan. Jos suhde on päätetty molempien toimesta yksimielisesti, on se parhain vaihtoehto.

3. Kuinka usein kommunikoitte?

Kumppanisi ja hänen eksänsä viestittelytavoista voi päätellä paljon. Jos kumppanisi tapaa soitella tai lähetellä tekstiviestejä eksälleen myöhään illalla tai yöllä, heillä on todennäköisesti intiimi suhde, johon sinä et kuulu. Tämä on huono merkki suhteenne puolesta.

4. Mitä teette, kun hengailette?

Siitäkin voi päätellä paljon, mitä he tekevät nähdessään toisiaan. Tapaavatko he aina ryhmässä? Oletko sinäkin vapaa liittymään heidän joukkoonsa? Ne ovat hyviä merkkejä. Jos heidän tapaamisensa muistuttavat enemmän treffejä illallisineen ja drinkkeineen, ei se ole hyvä merkki.

5. Mitä yhteistä teillä vielä on?

Onko heillä vain hauskaa yhdessä? Onko heillä samoja, ei-romanttisia intohimon kohteita? Tässä tapauksessa kumppanin ja hänen eksänsä ystävyys voi vaikuttaa tulevaisuudessa negatiivisesti romanttiseen suhteeseenne.

Jos kumppanillasi on intohimoja, tutustu niihin ja mieti, voisitko sinä olla se henkilö, kenen kanssa hän voisi nauttia niistä. Jos et osaa innostua kumppanisi intohimon kohteista ja hänen eksänsä on "tilallasi", ole varuillasi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kehonkieli kertoo rakkaudesta - asiantuntija kertoo, kuinka tunnistat pienetkin merkit

Lue myös: Naiset kertovat: Seksikkäät käyttämäni iskulauseet, jotka ovat toimineet

Kilpailut

Uusimmat