Kuva: Shutterstock

Sinkkuelämän parhaat puolet listattiin yhteen – muista nämä, jos yksinäisyys alkaa vaivaamaan

09.06.2018 20:15 - Senja Rapila - Luettu 935 kertaa

Sinkkuna olemisessa on monia hyviä puolia, jotka voivat ajoittain unohtua.

Naiset ovat pohtineet rehellisesti sitä, mitkä ovat todellisuudessa sinkkuelämän hyviä puolia, vaikka yksinäisyys ja kumppanin puute alkaisivatkin vaivaamaan ajoittain.

Samaistutko sinä näihin ajatuksiin? Voit lukea asiat alapuolelta.

1. Olet vapaa tekemään mitä tahansa

"Minulla on täydellinen vapaus tehdä mitä tahansa. Voin lähteä tuosta noin vain Egyptiin viikoksi tai muuttaa toiseen kaupunkiin - tai maahan. Voin olla pitkään ulkona tyttökaveerideni kanssa, eikä tarvitse miettiä kenenkään muiden tunteita."

2. Saat viettää laatuaikaa ystäviesi kanssa

"Olen läheisempi ystävieni kanssa. Kun minulla ei ole kumppania, tukeudun ystäviini vaikeissakin tilanteissa ja haen heiltä henkistä tukea. Minulla on lisäksi enemmän aikaa nähdä heitä."

3. Kukaan ei pidättele sinua

"Kun olen sinkku, kukaan ei pidättele minua tekemästä niitä asioita joita haluan tehdä, tai estä minua menemästä sinne minne haluan mennä. Voin elää elämääni täysin niin kuin itse haluan, koska elämässä ei ole ketään kenen kanssa tehdä kompromisseja."

4. Voit tanssia niin monen tuntemattoman kanssa kuin haluat

"Voin tanssia ihan kenen tahansa miehen kanssa kun menen ulos! Flirttaileva juttelu on tervetullutta, enkä tunne koskaan oloani syylliseksi siitä, että minulla on seksuaalista kemiaa jonkun tuntemattoman kanssa."

5. Oma aika

"Ehkä tämä on outoa, mutta rakastan sitä, että illat ovat pelkästään minun. Varsinkin arki-illat. On ihana vain olla tekemättä mitään ja laittaa kasvonaamioita naamalle. Ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, ettei vietä aikaa kumppaninsa kanssa - vaan itsensä."

6. Sinun ei tarvitse sheivata

"Se, ettei tarvitse sheivata päivittäin jonkun takia, on todella ihanaa."

7. Voit olla itsekäs

"Kun olen parisuhteessa, annan itsestäni paljon kumppanilleni. Varmistan aina, että hän on onnellinen ja yritän osoittaa kiinnostusta asioihin, jotka häntä kiinnostaa. Nyt kun olen sinkku, voin käyttää tuon kaiken energian itseeni, omaan onneeni, kiinnostuksiini, perheeseeni ja ystäviini. Saan olla itsekäs, joka on hyvin vapauttavaa."

Lue myös: Naiset paljastavat: Miltä tuntuu olla se toinen nainen?

Lue myös: 6 arkipäiväistä tapaa, jotka laskevat itsetuntoasi - oletko sortunut?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat