Kuva: Shutterstock

Millainen sielunkumppanisi on luonteeltaan? Horoskooppimerkkisi paljastaa

15.08.2018 19:45 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi oinas tarvitsee rinnalleen henkilön, joka on seikkailuhenkinen ja tarttuu innolla uusiin mahdollisuuksiin.

Horoskooppimerkit voivat paljastaa sen, millaisen elämänkumppanin kanssa sovimme parhaiten yhteen. Your Tango -sivusto selvitti, mitä luonteenpiirrettä sinun tulisi erityisesti elämänkumppaniltasi etsiä.

Oinas (21.3.-19.4.)

Seikkailuhenkinen ja jännitystä kaipaava oinas tarvitsee vierelleen kumppanin, joka on rohkea ja tarttuu innokkaasti uusiin mahdollisuuksiin suunnittelematta asioita liikaa etukäteen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Mustasukkaisuuteen taipuvan härän rinnalle sopii elämänkumppani, joka on hyvin lojaali. Kyseisen horoskooppimerkin edustajien ihmissuhteet rakentuvatkin aina vakaan ja horjumattoman luottamuksen päälle.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksoset ovat usein seurallisia ja rakastavat viettää aikaa läheistensä kanssa. Tiivis yhdessäolo tarkoittaakin sitä, että kaksonen tarvitsee kumppanikseen henkilön, jonka kanssa kommunikaatio toimii saumattomasti. Kyseisen merkin edustan saakin hurmattua yhteisellä laatuajalla ja erinomaisilla sosiaalisilla taidoilla.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rauhaa rakastava ja tunteellinen rapu tarvitsee kumppanikseen henkilön, jolla on hyvä ihmistuntemus ja on kykeneväinen aistimaan pienetkin muutokset rakkaansa mielialassa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Itsevarman ja romantiikkaa rakastavan leijonan elämänkumppaniksi sopii henkilö, joka ei pienistä hätkähdä ja on valmis myös tavoittelemaan suuria unelmia kunnianhimoisen leijonan rinnalla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Looginen ja maanläheinen neitsyt on onnellisimmillaan parisuhteessa, jossa myös kumppani on rauhaa rakastava ja lempeä sielu.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tasapainoinen ja avarakatseinen vaaka etsii kumppanistaan samankaltaisia piirteitä kuin itsessään. Vaaka tarvitsee elämäänsä henkilön, joka ei tuomitse muita ja pysyy rehellisenä itselleen toimien oman arvomaailmansa mukaisesti.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aluksi vahvan suojamuurinsa taakse kätkeytyvä skorpioni etsii vierelleen ihmistä, joka sinnikkäästi jatkaa tutustumista ja näyttää avoimesti omat tunteensa. Skorpionin sielunkumppanin on jo tutustumisen alkuvaiheessa osoitettava olevansa luottamuksen arvoinen.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Positiivisen elämänasenteen omaava jousimies rakastuu seikkailunhaluiseen ja huumorintajuiseen tyyppiin.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris on ahkera ja tunnollinen tyyppi. Tästä syystä hän tarvitsee elämäänsä kypsän kumppanin, joka kuitenkin omalla huumorintajuisella luonteellaan tuo piristystä arkisenkin aherruksen keskelle.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Persoonalliselle vesimiehelle sopii kumppani, joka arvostaa vesimiehen älykästä ja herkkää luonnetta. Vesimiehelle sopii sivistynyt maailmanmatkaaja, joka tuo rohkeasti omia näkemyksiään ja mielipiteitään esille.

Kalat (19.2.-20.3.)

Romanttinen kalat sopii täydellisesti yhteen kumppanin kanssa, joka uskaltaa tunnustaa avoimesti rakkautensa. Nämä henkilöt ovat myös sellaisia, jotka mielellään järjestävät yhteistä laatuaikaa parisuhdetta vahvistaakseen.

Lue myös: Oletko jo löytänyt sielunkumppanisi? 7 varmaa merkkiä

Lue myös: Ahneimmat horoskooppimerkit paljastettiin - kuulutko joukkoon?

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat