Kuva: Shutterstock

Naiset kertovat: Mikä parisuhteessa on kaikkein parasta?

23.08.2018 18:45 - Emmi Moilanen

Eräs parisuhteen parhaimmista puolista on se, että arjen tylsät rutiinit muuttuvat mukavammiksi oman kumppanin kanssa.

Parisuhteessa kumppanukset muodostavat omia rutiineja ja yhteisessä kodissa myös tylsät arkiset askareet alkavat tuntua mukavilta. Elite Daily -sivusto kokosi yhteen naisten kertomuksia siitä, mikä parisuhteessa olemisessa on kaikista parasta. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Mikä parisuhteessa on parasta?

“Olen niin tylsä. Rakastan sitä parisuhteen vaihetta, kun arkisista asioista, kuten ruokakaupassa käynnistä, tulee asioita, joita tehdään kahdestaan. Samalla se on kuitenkin ihanaa. Ja halailu, halailu on parasta.”

“Vuoteessa lojuminen tuntikausien ajan sunnuntaisin yhdessä. Oikeastaan se on ainoa asia, jota kaipaan näin sinkkuna.”

”Olemme olleet yhdessä kuuden vuoden ajan, joista kaksi ja puoli naimisissa. Tuttuus ja turvallisuus on parasta. Ihmiset ovat usein sitä mieltä, että rutiineihin uurtuminen on huono asia, mutta minä pidän siitä.”

“Pidän siitä, että minulla on elämänkumppani. Hyvät ajat on hauska jakaa hänen kanssaan ja vastoinkäymiset tuntuvat helpommilta. Pidän myös siitä, että voin tehdä hänen kanssaan huonoja valintoja sekä minulla on joku, joka kannustaa parempiin päätöksiin. Tänään illalla tilaamme pitsaa mutta huomenna menemme salille ja syömme parsakaalia.”

”Sohvalla television katsominen yhdessä, jolloin jaamme myös yhteisen viltin.”

“Intiimiys ja kumppanuus. Rakastan sitä, että voin olla fyysisesti sekä henkisesti lähellä.”

“Se, että on joku, jonka luokse tulla kotiin joka päivä. On lohdullista tietää, että joku on aina siellä, tapahtuipa mitä tahansa.”

Lue myös: Naiset kertovat: Miksi petin kumppaniani, vaikka olin onnellisessa parisuhteessa

Lue myös: Onko parisuhteessa tärkeämpää luottamus vai rakkaus? Asiantuntijat kertovat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat