Kuva: Shutterstock

9 asiaa, joita sinun ei tulisi kertoa ystävillesi parisuhteestasi

21.10.2018 13:15 - Senja Rapila

Jotkut asiat on parempi pitää omana tietonaan.

Mistä asioista ei siis tulisi puhua ystävilleen? Pop Sugar -sivusto on listannut yhdeksän eri asiaa, joista tulisi vaieta parisuhteen ulkopuolisissa keskusteluissa, jos haluaa pitää suhteensa hyvänä.

Voit lukea kohdat alapuolelta.

1. Seksuaaliset halut

Puhumme usein ystäviemme kanssa kaikesta, myös seksiin liittyvistä asioista. Kaikesta ei kuitenkaan kannata sanoa, kuten kumppanisi fantasioista tai -haluista.

2. Kaikki riidat

Joistain riidoista ja riidanaiheista voit puhua ystävillesi, mutta älä kerro liikaa yksityiskohtia riidoistasi. Muuten ystäväsi tai muut, kenelle olet asiasta kertonut, voivat tuomita kumppanisi ja rohkaista sinua negatiivisiin ajatuksiin. Jos olet väkivaltaisessa suhteessa, siitä tulee kuitenkin kertoa ystäville ja ammattilaisille.

3. Syrjähyppy

Jos sinä tai kumppanisi olette pettänyt, asia voi painaa mieltäsi ja haluaisit tietysti kertoa asiasta jollekin. Voi olla, että haluat kysyä ystäväsi neuvoa siihen, tulisiko sinun erota kumppanistasi. Mutta muista se, että kaikki kertomasi jäävät ystäviesi tai perheenjäsentesi mieleen, mikäli jatkatte suhdetta.

4. Palkka-asiat

Älä puhu liikaa omista tai varsinkaan kumppanisi palkka-asioista ystävillesi, nämä ovat yksityisiä asioita.

5. Mielenterveysongelmat

Jos kumppanillasi on mielenterveyden ongelmia, eikä hän halua jakaa niitä muiden kanssa, kunnioita hänen yksityisyyttään. 

6. Perheongelmat

Kumppanisi perheen ongelmista ja salaisuuksista ei myöskään tulisi kertoa kenellekään ulkopuolisille, sillä ne ovat yksityisiä asioita.

7. Seksuaaliset ongelmat

Jos kumppanisi on huono sängyssä, kukaan ei syytä sinua siitä, että haluat valittaa siitä. Mutta ennen kuin valitat kumppanisi taidoista kenellekään, keskustele kumppanisi kanssa petipuuhistanne ensin. Valittaminen ei tee orgasmeistasi parempia.

8. Menneisyys

Jos kumppanillasi on ollut rankka menneisyys, ei sitä tulisi jakaa kevyesti jokaiselle vastaantulijalle. Kumppanisi saa itse päättää, mitä haluaa jakaa itsestään ja omasta elämästään ulkopuolisille.

9. Pahan puhuminen

Jos kumppanisi puhuu pahasti ystävistäsi, haluatko ystäviesi kuulevan asiasta? Ellet ole suunnittelemassa eroa, älä kerro asiasta heille. Tämä tulee aiheuttamaan vain draamaa ja ongelmia välillenne.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Rakkaus vaatii hoitoa - lue 7 pientä asiaa, joilla parannat parisuhdetta huomattavasti

Lue myös: Mitä kumppanisi odottaa sinulta eniten? Hänen horoskooppimerkkinsä paljastaa

Kilpailut

Uusimmat