Kuva: Shutterstock

Tapaatko appivanhemmat ensimmäistä kertaa? Lue vinkit, joilla selviydyt tilanteesta

09.11.2018 20:15 - Lauri Kujanpää

Älypuhelin on hyvä pitää visusti piilossa.

Kumppanien vanhempien tapaaminen ensimmäistä kertaa voi olla jännittävä paikka, jota hermoilee jo monta päivää etukäteen. Vaikutuksen tekeminen on tärkeää, sillä yleensä halutaan näyttää, että pari sopii toisilleen.

Cosmopolitan-lehti jakoi viisi vinkkiä, jotka kannattaa muistaa ensitapaamisella. On muun muassa hyvä pitää puhelin visusti taskussa, sillä ruudun jatkuva tuijottaminen antaa nopeasti välinpitämättömän kuvan. Myös rakkaan helliminen vanhempien edessä voi alussa olla hieman vaivaannuttavaa, joten ole varovainen.

Katso vinkit alta.

1. Vältä koskettelua

Toki kättä voi pitää toisen selän takana, mutta liiallinen pusuttelu ja haliminen luo vain ikävän ilmapiirin vanhempien edessä. Muistakaa käyttäytyä ja olla asiallisesti.

2. Älä väittele turhista asioista

Ensimmäisellä kerralla ei ehkä kannata jutella aiheista, jotka saavat riidan aikaiseksi. Esimerkiksi poliittiset- ja uskonnolliset mielipiteet on hyvä pitää poissa pelistä - ainakin aluksi.

3. Seuraa tarjoilua

Varsinkin appiukko saattaa tarjoilla miestä vahvempaa, mutta ole varovainen. Muutama drinkki rentouttaa, mutta liika juominen voi kytkeä bilevaihteen päälle ja sitten alkaakin tapahtumaan nolottavia asioita.

4. Sulata heidän sydämet kiltteydellä

Ole kiltti, kohtelias ja kehu kumppaniasi. Hurmaa rakkaasi vanhemmat olemalla oikea sydänkäpy!

5. Älä räplää älylaitteita

Pidä puhelimet ja tabletit visusti piilossa, sillä jatkuva ruudun tuijottelu antaa heti välinpitämättömän kuvan.

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat