Kuva: Shutterstock

Kuinka teet kumppanisi erityisen onnelliseksi? Hänen horoskooppimerkkinsä paljastaa

20.12.2018 20:15 - Emmi Moilanen

Leijonaa hemmottelet jakamattomalla huomiolla, kun taas esimerkiksi herkkä kauris tarvitsee aika ajoin omaa aikaa rentoutuakseen.

Horoskoopit ovat hauska keino tulkita luonnetta, kiinnostuksen kohteita ja tarpeita. Popsugarin artikkeli paljastaa, millaisilla keinoilla hemmottelet kuppaniasi ja saat hänet erityisen hyvälle mielelle sekä onnelliseksi.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas on onnellisimmillaan silloin, kun hänen elämässään on meneillään paljon. Lähde siis innolla mukaan kumppanisi suunnitelmiin ja kokeilkaa yhdessä rohkeasti uusia asioita.

Härkä (20.4.-20.5.)

Toimelias härkä arvostaa myös lepoa. Hurmaa kumppani vaihtamalla puhtaat ja raikkaan tuoksuiset lakanat vuoteeseen, sekä viettäkää yhteistä laatuaikaa peiton lämpöön kääriytyneenä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Älykäs kaksonen rakastaa syvällisiä keskusteluja, jolloin saa myös haastaa keskustelukumppaninsa. Anna kumppanillesi siis aikaa purkaa sydäntään, äläkä kaihda intensiivisiäkään juttutuokioita.

Rapu (21.6.-22.7.)

Muiden hyvinvoinnista huolehtiva ja avulias rapu arvostaa sitä, kun saa kokea myös itse samanlaista kohtelua. Muista siis huomioida kumppaniasi arkisillakin hellyydenosoituksilla, kuten ohimennen annetulla halauksella ja suukolla.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona on onnellisimmillaan silloin, kun saa olla jakamattoman huomion keskipisteenä. Olipa kyse sitten hänen asioidensa kuuntelemisesta tai romanttisen yllätyksen järjestämisestä, varmista, että leijona saa tuntea olonsa sataprosenttisen huomioiduksi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tämän horoskooppimerkin edustajat arvostavat järjestelmällisyyttä, joten jos haluat ilahduttaa kumppaniasi, esimerkiksi viikkosiivouksen tekeminen tai seuraavan yhteisen matkan organisoiminen valmiiksi ovat tapoja hemmotella neitsyttä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka on onnellisimmillaan silloin, kun saa olla läheistensä ympäröimänä. Esimerkiksi perhepäivällinen tai pienet juhlat, joihin on kutsuttu läheisimmät ystävät, ovat vaa’an mieleen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Hemmottele skorpionia elokuvaillalla, johon sinä olet järjestänyt myös herkullisen tarjoilun. Skorpionia kiehtoo erityisesti sellaiset leffat ja tarinat, joihin hän pystyy itse samaistumaan.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Myös seikkailunhaluinen jousimies nauttii seuraavan lomamatkan suunnittelusta. Ehdota hänelle siis seuraavaa matkakohdetta, sillä merkin edustajat pitävät siitä, että heillä on tulevaisuudessa odotettavissa jotain, mistä innostua.

Kauris (22.12.-19.1.)

Herkkä kauris tarvitsee aika ajoin omaa aikaa rentoutuakseen arjen kiireistä. Merkin edustajat arvostavat kumppania, joka ymmärtää tämän tarpeen ilman ikävää syyllistämistä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Usean vesimiehen sisällä palaa kipinä maailman parantamiseen ja muiden auttamiseen. Jos merkin edustaja pyytää sinua siis mukaan hyväntekeväisyystapahtumaan tai kannustaa kierrättämiseen, lähde ennakkoluulottomasti mukaan vesimiehen askareisiin.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat rakastaa kulttuuria. Jos haluat ilahduttaa rakastasi, ehdota hänelle konserttia tai kierrosta taidemuseossa. Muista, että merkin edustajille on tärkeää saada myös keskustella näkemästään ja kokemastaan jälkikäteen.

Lue myös: Mikä saa sinut ahdistumaan varmimmin? Horoskooppimerkki paljastaa

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lue myös: Oikein valitut ystävät lisäävät onnellisuutta - vaikuttaa myös aivojen toimintaan

Lähde: Popsugar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat