Kuva: Shutterstock

'Älyttömin asia, josta olemme riidelleet' - Pariskunnat paljastavat huvittavimmat muistonsa

15.05.2019 11:45 - Emmi Moilanen

Märkä suihkun lattia tai vaatteiden viikkaaminen voi joskus olla syy riitaan.

Riitely puhdistaa ilmaa parisuhteessa, mutta joskus erimielisyydet leimahtavat mitä eriskummallisimmista syistä. Your Tango -sivusto kysyi pariskunnilta, mikä on ollut hölmöin asia, josta he ovat riidelleet suuresti. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Märkä suihkun lattia aiheutti huutoriidan

”Jouduin valtavaan riitaan vaimoni kanssa, sillä olin kastellut kylpyhuoneen lattian kokonaan ja hän ärsyyntyi asiasta suunnattomasti kävellessään sisään juuri sillä sekunnilla, kun olin kuivaamassa lattiaa. Kuivaan lattian aina huolellisesti, mutta tällä kertaa hän ehti kylppäriin ja ehdotti, että odottelisin suihkussa hieman lisää, ettei hän kastele jalkojaan. Minusta se oli sulaa hulluutta, eikä kumpikaan antanut periksi. Huusin, että anna minun tiputella pisaroita mihin haluan – joka on ihan järjetön lause huudettavaksi toiselle.”

Koira kiristi välejä

”Eräs päivä vaimoni löysi koiran kadulta. Totesin, että emme missään nimessä pidä koiraa emmekä ota sitä kotiimme. Kielisin häntä napakasti, mutta vaimo otti koiran asuntoon sisään. Päädyimme pitämään koiran – ja tällä hetkellä omistamme niitä jo kolme.”

Moottoripyörä jakoi mielipiteet

”Aviomieheni oli aina halunnut moottoripyörää mutta minusta se ei ollut hyvä idea. Annoin viimein periksi ja hän lähti välittömästi toiseen kaupunkiin kertomatta minulle. Mies palasi moottoripyörän kanssa ennen kuin ehdin muuttaa mieltäni. Mies ei koskaan paljastanut, ettei oikeasti ole lähdössä töihin sinä päivänä, vaan lähti ostamaan moottoripyörää ”yllättääkseen” minut.”

Raskauden aikaiset ruokahimot

”Riita oli todella turha ja tapahtui ollessani raskaana. Himoitsin tulista ja mausteista ruokaa, joskaan en saanut syödä sitä happamuutensa takia. Itkin ja jankutin miehelleni, että en tuntenut oloani rakastetuksi. Hän taisi unohtaa, että olen raskaana ja suuttui sekä käveli ulos. Viiden minuutin jälkeen hän palasi toteamaan, että unohti minun odottavan lasta. Mies lisäsi vielä, että minun ei pitäisi kuunnella hormonejani liikaa. Totesin vain, että aivan totta, tietenkin.”

Tuntematon puhelimen laturi aiheutti riidan

”Minulla oli oma laatikosto nykyisen aviomieheni asunnolla ja näin, että puhelimen laturi oli kytkettynä seinään kiinni. En tunnistanut laturia heti ja kysyin välittömästi, että mistä on kyse. Hänen mielestään olin kajahtanut ja hän selvensi, että hän oli hankkinut työpuhelimelleni oman laturin, koska vietin hänen luonaan paljon öitä. Olemme olleet 15 vuotta yhdessä, enkä vieläkään koskaan muista ladata puhelintani.”

Pyykkien viikkaaminen

”Älä viikkaa pyykkejä tuolla tavalla.” Hauskaa, että kyseinen argumentti vaimon suusta voi kärjistyä massiiviseksi riidaksi, mutta niin tapahtui. Vastaukseni ei tosin ollut kaikista paras, totesin, että jos ei kelpaa, voit alkaa pyykätä omat pyykkisi. Vaimoni antama kritiikki ja oma puolustuskantani johti sitten riitaan. Teimme kompromissin ja kysyimme toisiltamme, onko tällä asialla väliä enää viiden vuoden kuluttua?”

Lue myös: Miehet avoimina: "Pahinta, mitä olen sanonut riidan aikana"

Lue myös: Lopeta parisuhderiita terveellä tavalla - yksi keino ylitse muiden

Lue myös: Ehkäise turhat riidat parisuhteessa – niksit, jotka parantavat kommunikaatiotanne heti

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat