Kuva: Shutterstock

"Itkin niin kovasti, etten voinut edes puhua" - Ihmiset muistelevat murskaavinta eroaan

20.09.2019 19:15 - Emmi Moilanen

Ensirakkaus pysyy mielessä usein ikuisesti.

Parisuhteen päättyminen aiheuttaa usein paljon surua, ja monet joutuvat pohtimaan eron myötä myös elämäntilanteensa täysin uusiksi. Aina parisuhteen päättäminen ei suju sulassa sovussa, ja ero saattaa tulla toiselle osapuolelle jopa yllättäen.

Elite Daily -kokosi yhteen ihmisten sydäntä särkevimpiä kertomuksia pahimmasta erostaan. Suomensimme koskettavimmat viestit alle.

Kumppani ei muuttanutkaan perässä

”Olimme kihloissa. Suunnittelimme toiseen kaupunkiin muuttamista uusien työpaikkojen perässä. Minä lähdin ensin, ja kumppanin piti tulla perässä, kunhan hän vain löytäisi viran kaupungista. Muutin ja jo siinä vaiheessa tiesin, että jokin on pielessä. Skypen välityksellä hän sitten kertoi minulle, ettei ole tulossa. En ole nähnyt miestä sen jälkeen ja meni kaksi ja puoli vuotta, että pystyin lähteä edes treffeille uudelleen. Vieläkin sattuu.”

Elämä jatkuu mutta et pääse lopullisesti yli

”Tapasin elämäni rakkauden, kun olin 19. Deittailimme neljän vuoden ajan, mutta nainen ei lopulta ollutkaan niin kiinnostunut minusta. Olen nyt 56 ja yhä ajattelen häntä melkein joka päivä. Menet elämässäsi eteenpäin mutta et koskaan pääse lopullisesti yli.”

Suhde muuttui katkeraksi

”Olimme olleet yhdessä kaksi vuotta ja parisuhde oli ollut uskomattoman intohimoinen. Muutuimme kuitenkin katkeriksi ja aloimme olla ihan hirveitä toisiamme kohtaan, vaikka silti rakastimme. Lopulta kohtasimme murtumispisteen, kun ymmärsimme, että emme voi olla toisiamme kohtaan sellaisia.

Se oli tilanne, joka todella särki sydämeni. Minun piti vain katsoa sivusta rakastamani naisen elämää.”

Ero murskasi täysin

”Seurustelin miehen kanssa vuoden ajan ja hän oli aivan ihana tyyppi. Niin hauska, itsenäinen ja omaperäinen persoona, ja fiksu. Kun hän jätti minut, itkin niin kovasti, että en voinut edes puhua ja seuraavana aamuna heräsin silmät aivan turvoksissa. Asuimme samassa taloyhtiössä, uima-altaan molemmin puolin, joten näin häntä joka päivä. Olin murskana.”

Lue myös: Joskus ero on parempi vaihtoehto - 6 merkkiä paljastaa, että saatatte olla onnellisempia erillään

Lue myös: Ongelmat, joiden lakaiseminen maton alle ajaa parisuhteen eron partaalle – katso varoittava listaus

Lue myös: 10 asiaa, jotka hyvinvoiva parisuhde tarvitsee - toteutuvatko omassa suhteessasi?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat