Kuva: Shutterstock

Esikoinen, kuopus vai ainoa lapsi? Katso, mitä syntymäjärjestys paljastaa rakkauselämästäsi

27.03.2020 17:15 - Emmi Moilanen

Keskimmäiset lapset osaavat heittäytyä tilanteen vietäväksi mutta ottavat tarvittaessa myös ohjat omiin käsiinsä.

Opimme lapsuudessa sisaruksilta paljon asioita, ja opit kantavat myös pitkälle aikuisuuteen saakka. Myös ainoa lapsi käy kasvaessaan läpi asioita, jotka vaikuttavat häneen vielä tänäkin päivänä. Lapsuudessa koetut asiat heijastuvat myös rakkauselämään ja Your Tango -sivusto listasi, millä tavalla syntymäjärjestys voi näkyä ihmissuhteissamme.

Voit lukea kuvaukset alta.

Esikoinen

Esikoiset usein ajautuvat kuin luonnostaan johtajan rooliin ja ottavat tilanteen kuin tilanteen haltuunsa nopeasti. Tämä pätee myös heidän rakkauselämässään, jonka kiemuroihin se suhtautuvat itsevarmuudella, eivätkä pelkää uusiin tilanteisiin heittäytymistä.

Esikoiset ottavat mielellään myös vetovastuun tapaamisien ja treffien suunnittelusta.

Keskimmäinen lapsi

Keskimmäiset lapset osaavat antautua ihastuessaan ja parisuhteissaan tilanteen vietäviksi, mutta silloin tällöin heistä puskee esiin järkkymättömän päämäärätietoinen puoli. Keskimmäinen lapsi on sopeutunut jo sisarustensa kanssa pitämään omia puoliaan, mutta osaavat myös pyyteettömästi tarjota apuaan.

Nämä molemmat piirteet pääsevät loistamaan keskimmäisten rakkauselämän puolella.

Kuopus

Kuopus on saattanut tottua nauttimaan jo lapsuudessaan ylimääräisestä huomiosta, ja tätä hän kaipaa myös aikuisena parisuhteessaan. Kuopukset käyttäytyvät rakkauselämässään myös spontaanimmin kuin muut.

Kuopukset myös turhautuvat nopeasti, jos kumppani yrittää ohjeistaa tai kontrolloida heitä liikaa.

Ainoa lapsi

Ainoat lapset ovat usein hyvin vastuuntuntoisia tyyppejä. He myös suhtautuvat elämänsä ihmissuhteisiin vakavuudella ja haluavat vaalia niitä parhaansa mukaan. Tämä kaava pätee myös ainoan lapsen rakkauselämässä.

Ainoat lapset iloitsevat täydestä sydämestään, kun vierellä on joku, jonka kanssa jakaa elämän arkisetkin sattumukset. Tästä huolimatta he ajoittain syyllistyvät turhan paljon oman napansa tuijottamiseen, joka saattaa aiheuttaa suhteeseen ylimääräisiä erimielisyyksiä.

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lue myös: 6 fyysistä oiretta, jotka paljastavat hiipuvan rakkauden - olisitko arvannut?

Lue myös: Asiat, joista tulisi keskustella ennen seurustelun aloittamista – toteutuvatko kohdallanne?

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat